Påsk och fint väder!

Hade inte tänkt skriva något idag, men nu skriver jag lite ändå nu när jag ändå sitter här!

Vi låg i sängen lite längre idag, vid 09.00 tiden klev vi upp, vi åt frukost och sen gick alla ut! Vi har varit ute hela låna dagen, bara jag som var inne en stund då jag fixade lunchen, tortellinisallad blev det idag som vi så klart åt ute!

Idag har det varit lite svårare att få barnen att ha på sig kläderna, de fick skippa både mössa och fleecetröja/väst mitt på dagen, men långärmat och lånbyxor, strumpor och skor fick vara på! Melvin han frös och ville absolut ha mössan på!

Jag har tvättat lite, cyklade en sväng på Grindes med Hilma, barnen har lekt massor och ätit lite godis även idag! Det är ju bara PÅsk en gång/år och barnen fick lite mer godis än vi räknat med, jag och Göran har snart ätit upp 2 kg godis själva.... blä va godis inte är gott när man ätit för mycket!!! kommer väl ha abstinenser sen när godiset är slut!!!

Hela familjen tog en kort cykeltur runt grannkvarteret innan vi gick in för att natta barnen, klockan var då runt 20.00 och alla barnen var i säng strax innan 21.00!

I morgon ska vi försöka få lite mer gjort, sortera klart alla skor, tvätta undan och sortera bort lite vinterkläder, kratta klart det som ska krattas och mycket mer!

Puss puss och glad påsk återigen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus