En dag till...

I morse hörde jag inte alls när alarmet ringde... men Göran blev som tur var kvar på soffan och ännu mer tur var väl att han vaknade 06.15!! bara att kliva upp och åka iväg, men först var han upp och sa hej då!

Melvin kom till mig i natt, lade sig längst ut och trillade efter en stund i golvet... såg något svart på golvet då han skulle kliva upp, blev rädd för han trodde det var en spindel.. men det var bara en dammtuss. Lyfte honom över mig och till Görans del av sängen där han somnade om på två röda!

När Göran kom upp och sa hej då så låg inte Melvin kvar i sängen... måste verkligen ha sovit hårt denna morgon! Jag klev upp ganska direkt och det var bara Meja som fortfarande sov.

Fixade frukost och meja vägrade kliva upp och jag orkade inte ta någon konflikt just då så hon fick ligga... om jag tvingat upp henne så fanns det en ganska stor risk att det hade blivit allt annat än en lugn frukost!!!

Vi andra åt, Casper och Jonna gick till bussen, jag dukade av, Meja klev upp, vi borstade tänder och klädde på oss, kikade lite på bompa medan jag tuttade Towe och sen var det ganska snart dags att lämna Meja på dagis. Hon tjurade och skulle inte alls på dagis men det skulle hon visst bestämde jag!

Vi klädde på oss, bäddade ner Towe i vagnen, Hilma satt precis som igår, Melvin fick ha galonisar även fastän det inte regnade idag och tur var väl det för han gjorde värsta vurpan i en vattenpöl innan vi ens kommit från gården!

Vi lämnade Meja och sen tog vi en promenad! Denna gång höll både Hilma och Melvin sig vakna och när vi kom hem vid 10.00 gick vi in, klädde av oss och sen åt vi frukt! Towe sov ute i vagnen ända tills klockan var 12.00!!!

Hilma och Melvin lekte lite innan det var dags för lunch, stekt korv, pärer och ägg blev det idag md ketchup att doppa i för den som ville! Med andra ord Hilma och Melvin!

Efter lunch ville både Hilma och Melvin sova så jag tog bort ligg delen på vagnen och bäddade ner dem i varsin åkpåse, de somnade innan jag ens hann ställa ut dem!

Så var det bara jag och Towe kvar inne, jag kikade lite snabbt på datorn och sen myste vi ner oss i soffan, hon tuttade och somnade, jag kände mig också trött och ställde klockan på 13.50, kröp ner under filten med Towe på bröstet och så stängde jag ögonen i 30 minuter! Somnade inte på en gång, men lite vila kan göra mycket!

13.50 sov Towe tungt, jag lade henne i soffan, gick och kissade, klädde på mig, knöp på mig bärsjalen, klädde på Towe och stoppade henne i sjalen, tog på Morris koppel, låste dörren, tog vagnen och sen gick vi! Mycket stök för att gå 150 meter för att hämta Meja på dagis!

Meja var lite tjurig när jag kom, men när jag talade om att hon skulle få mellis när vi kom hem så gick det bättre! I slutet av en dag tycker hon att det är väldigt långt och väldigt jobbigt att gå hem från dagis, men det gick även idag!

När vi var hemma igen sov fortfarande Hilma och Melvin, Towe också för den delen, lyfte bara ur henne ur sjalen och lade ner henne i spjälsängen i vardagsrummet, sen gick jag och meja till köket och åt mellis! Ho fick vindruvor och en banan, jag åt ett kokt ägg och 1/4 av Mejas banan... eller jag fick en it till senare så det blev nog 1/2 hennes banan!

Vd 15.00 tiden kom Jonna och Casper hem från skolan, Hilma vaknade precis när de kom så Jonna tog med sig henne in, Melvin sov vidare. Tony kom och lekte med Casper, Meja satt vid datorn en sväng och Jonna spelade DS, jag satt och myste med Hilma i soffan!

15.30 bytte jag blöja på Hilma, Göran kom hem i samma veva och jag skulle precis börja med middagen! Tony och Casper gick ut och lekte i sandlådan.

Till middag blev det ugnsbakad fick, men vitlöksyoghurt samt potatis och paprika i ugnen, jätte enkelt att laga och jätte gott att äta! Allt tog slut, både Jonna och Casper tog mat två gånger!

Efter middagen gick barnen ut, meja fick vara inne tills hon ätit upp maten, hon ville först inte ens smaka på den, jag skulle tydligen mata henne men det gjorde jag inte... hon är verkligen inne i någon intensiv trots period nu...
När hon väl ätit upp maten skulle hon å ut, jag plockade fram allt och bad henne ta på sig fleecebyxorna själv så skulle jag hjälpa henne med resten... det slutade med att hon blev inne... Hon busade med Hilma i stället för att klä på sig och hon ville prompt att jag skulle hjälpa henne med byxorna men eftersom jag vet att hon kan själv så gjorde jag det inte...

Jonna kom i först, Casper och Melvin var ute tills strax efter 18.00! De gungade och lekte! Melvin var toknöjd!

18.00 gick jag ner i källaren och tände upp, 18.50 hoppade jag i duschen, 19.10 fixade jag välling till Hilma och kvällsfika till de andra, 19.50 nattade vi barnen och sen åkte Göran på bandy!

Jag nattade Towe, Melvin kom upp och satt med oss en stund, inte undra på när han sov tills 16.30! Men när jag gick upp för att lägga Towe bäddade jag ner och stoppade om Melvin i hans säng och då somnade han snabbt!

Sen har jag bara suttit i soffan och slöat, kikat till pannan då och då och eldningen i kväll blev perfekt! Har för övrigt hunnit med några maskiner med tvätt idag också, en med vanliga kläde och två med täckbyxor och täckjackor som ska läggas bort.

Göran kom hem strax innan 22.00, han duschade och jag fixade fika, nu är det sent men jag kände mig tvungen att blogga!
I morgon är det kyrkis men vi får se om vi går, beror på om Hilmas näsa rinner mycket eller lite i morgon bitti... hade tänkt försöka klämma in en promenad också men blir lite svårt om jag ska ha Meja med också... eftersom hon är ledig fån dagis i morgon, hon var ju där en timma extra igår!

Nä, om jag ska vara en hyfsad snäll mamma i morgon så är det bäst att jag går och lägger mig nu! Göran sover på soffan, förhoppningsvis inte lika hårt som i går då han somnade id 20.00, vaknade vid 22.00 för att äta lite glass men somnade om igen nästan innan han svalt sista tuggan ;0)... trött stackar, blir det av att jobba!

Tack för idag & slut för idag!
Puss puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus