dagen fortsatte!

Vi klädde på oss och vi kom ut, det var ganska fint väder och skönt ute även fastän det såg grått och trist ut! det duggade lite och jag satte på regnskyddet på vagnen när vi lämnat dagis, vi hann nästan i tid idag, bara några minuter sena!

Vi tog en promenad bort på andra sidan byn, Morris var med och han skötte sig faktiskt förvånansvärt bra! Melvin däremot talade med uppgiven röst om att han inte ville att vi skulle gå på någon promenad, han ville vara hemma! Tror kanske att han börjar bli trött på sin mammas promenader även fastän han själv slipper gå! Men han får vänja sig!

På tillbakavägen var vi in på Grindes och handlade lite, Melvin fick köpa russin till sig och Hilma, vi hade egentligen redan russin hemma men de små paketen är ju behändiga och barnen gillar dem och håller sig sysselsatte en stund.

Det blev ingen fruktstund idag som vi brukar ha, Melvin ville se "karlsson på taket" (IGEN!!!) och Hilma hakade på, de åt russin och en halv banan var, själv åt jag två kokta ägg!

Tina ringde och vi pratade bra länge, sen var det dags att göra lunch, tortellini till barnen och till det äggröra med bacon och lök!
Efter att Hilma och Melvin ätit sig mätta så klädde jag på dem och bäddade ner dem i vagnen, men först fick jag ta in Towe som sovit hela tiden ända sen vi gick hemifrån strax innan 09.00!!! Det betyder att hon sov 4 timmar!

Tina ringde igen när jag höll på att plocka undan i köket efter lunchen, hon ville göra slingor och kunde inte vänta tills vi ses nästa gång så hon ville ha lite tips och råd, sen ville hon även ha förklarat för sig hur hon skulle bära sig åt om hon skulle försöka klippa luggen själv!? Hon vill ju att det ska bli lika bra som när jag gör det sa hon!

Tiden gick fort, Towe blev plötsligt jätte hungrig under tiden jag pratade med Tina och efter en slurk tutte så var hon nöjd och glad igen! i pratade på och jag bytte blöja på Towe och sen fick vi plötsligt avbryta samtalet då klockan redan var 13.50, dags att hämta Meja på dagis!

Jag "snörade" på mig bärsjalen, klädde på Towe fleeceoverallen och stoppade ner henne i sjalen, satte på Morris koppel, tog vagnen och sen gick vi.
Meja var lite tjurig och ville inte gå hem, men när vi äntligen kom iväg så gick det ju jätte bra!

När vi kom hem så fick Morris sitta i linan en stund, Meja gungade och jag gick in och läste posten, dörren stod öppen och det är så skönt att kunna göra det ibland och verkligen vädra!

Jonna och Casper kom så småningom hem, Casper följde med Tony hem och Jonna ville gå in. Hilma vaknade och fick gå in till Jonna, Meja fick besök av Ottilia och de lekte i sandlådan. Ganska snart vaknade Melvin, först ville han gå in men när vi klätt av så ville han gå ut och leka i sandlådan han också!

Kikade ut efter jag bytt blöja på Hilma och då var det bara Melvin där, han talade om att Ottilia och meja nyss gått ut på vägen...

Jag klev i stövlarna och skulle gå för att hämta tillbaka henne, Melvin ville så klart följa med och vi genade över grannens tomt...
Gissa om Meja blev arg så hon var tvungen att följa med hem! jag talade om att hon hade fått gå till lekparken och leka bara hon hade frågat först men eftersom hon inte frågade och gick ändå så fick hon följa med hem! Melvin ville däremot stanna och leka en stund då Casper också var i lekparken.

paus.... skriver klart i morgon...

Nu är jag tillbaka och nu ska jag skriva klart!

I alla fall så lämnade jag Melvin i lekparken med Casper och gick hem, jag satte mig direkt för att tutta Towe och strax därefter kom Göran hem. Göran frågade vart Melvin skulle??? Vadå sa jag? Jo jag mötte honom på vägen och då skulle han hämta Casper sa han...
Alltså så hade Melvin knatat hem igen och satt sig för att leka vidare i sandlådan och en kort stund senare kommit på att han skulle hämta hem Casper!

Melvin kom hem igen en liten stund senare och då hade han med sig två långa svärd i trä, jag frågade vart han hittat dem men han bara pekade och sa där, svårt att veta då vi stod inne i hallen!
När Casper kom hem senare så fick han följa med Melvin ut för att han skulle få visa vart han hittat dem och det visade sig att han varit in i lekstugan till grannen två hus längre ner och hämtat dem! De lämnade tillbaka dem och gick hem igen.

Till middag provade vi en fiskgryta med röd curry och den var jätte god!

Minns inte så här i efterhand om det var så mycket mer som hände igår, barnen kikade på bompa en stund, sen var det kvällsfika och läggdags som vanligt...

Jo, Casper fick vara vaken till 21.00 och Göran var på bandy, jag hade glömt ställa ner temperaturen på termostaten till laddomaten så pannan kokade....

Göran kom hem, jag bakade scones tills lagom till BB, vi fikade, jag lagade en toffel och sen gick jag och lade mig, Göran kom aldrig upp, han somnade på soffan... och blev kvar!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus