Vårkänslor och ved...


Idag klev Göran upp strax efter 07.00, jag låg kvar och drog mig en liten stund. Towe vaknade nästan på en gång och ville ha tutte, hon sov faktiskt hela natten utan att vakan för att äta!!
Å andra sidan så blev det ganska sent igår innan hon somnade, vi var i stan lite mer än halva dagen och sen var vi ute till sent på kvällen... klockan var run 21.00 när vi kom in!

I alla fall så var jag och Towe sist upp, strax innan 08.00 gick vi ner, bytte lite blöja och klädde på innan det var dags för frukost.

Vi åt, klädde på och gick ut!
Vi har varit ute HELA långa dagen, vi åt både lunch och middag ute, först korv med bröd och sen grillat till middag!

Det har verkligen varit en toppen härlig vårdag idag, varmt och skönt, sol hela dagen och bara allmänt underbart!

Studsmattan och utemöblerna kom fram, sommarskor lik så och vinterskor bort!
Fast idag har barnen fått ha stövlar då marken inte är riktigt torr ännu och sen är det lättare att ta av och på stövlarna när de ska hoppa på studsmattan.

Mössa och fleecetröja eller väst har varit på större delen av dagen också, bara korta stunder har de fått tagit av sig, bara då de suttit någonstans där det varit vindstilla eller när de hoppat som bästa på studsmattan mitt på dagen då det var som varmast.
Det är så onödigt att klä av sig för tidigt ocg bli sjuk, speciellt med tanke på att barnen har en hel veckas lov framför sig!


Utemöbler och studsmattan framme!



Alla på en gång!


Jag och Casper satte oss på ett täcke ocg delade upp allt godis som de fick då de var påskkärringar! Alla fick en egen burk med lock!



Hilma tjuvstartade!



Godis är gott ;0)!!!



Hela skaran på täcket med varsin burk godis!
Just här var det lä för tillfället så de behövde bara ha mössorna på!



Hilma


Meja och Jonna


Melvin och Casper


Towe hon låg och sov så sött i vagnen!
Envisades med att sparka av dig filten mest hela tiden, tur det är lä och minst 10 grader varmare i vagnen, sen hade hon ju en mysig fäll att värma sig i också!

Vi inhandlade en ny grill igår, har sparat undan lite pengar och en gasolgrill var ett bra ändamål!
Till det grillade hade vi både hemgjord potatissallad och bönsallad med avokado, tomat, rödlök och vitlök!

När vi väl var inne så hade klockan hunnit bli 21.00 och det var bara att börja natta barnen, inget kvällsfika behövdes då vi åt middag vid 19.00 tiden, Hilma åt inte så jätte bra så hon fick sin välling på skötbordet!

Alla barnen somnade utan bekymmer, Casper är fortfarande vaken men ska nu gå och lägga sig. han följde med Göran en sväng när han skulle skjutsa några pojkar till Klövsjö....

Vi eldade inget igår så det fanns inget varmvatten nu ikväll, bara så pass ljummet så vi i alla fall slapp tvätta av våra skitiga barn i kallvatten!
Tände i alla fall upp i pannan för en stund sen så nu finns det varmvatten igen! Snart behöver man ingen värme på elementen och då behövs det nog bara eldas var annan dag för varmvattnen!

Första lasset med ved fick vi också idag, men vi ska få 3 till innan vi kan sätta igång! Pratade med Mikael nu och maskinen funkar så det är bara att låna när det väl är dags!

Nu är klockan mycket, men än ska vi inte lägga oss, lite mys i soffan först!

Puss puss och så håller vi tummarna för minst lika bra väder i morgon också!


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det har verkligen varit en dag att tillbringa ute, hoppas resten av helgen håller sig sådan, man kan ju inte annat än vara nöjd i alla fall... Fina bilder blev det också, tagna med mobilen eller med kameran?



Får se hur det är med formen då det är dags för veden, jag har i alla fall semester från den 6/6 och framåt så vi får se hur det blir med resa söderut, blir den inte av så håller vi oss hemmomkring och några dagar ska vi allt komma och terra er, fiske och så kan man ju inte hoppa över heller ;o)



Kram på er från oss tre :)



Pappsen

2011-04-23 @ 23:15:02
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja verkligen härligt när man kan vara ute! Dagens bilder är tagna med kameran! De som jag tar med mobilen brukar bi lite vidare och längre, kan ju kolla andra inlägg och jämföra!



Ni är välkomna!



Kram kram

2011-04-23 @ 23:59:29
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus