Lördagen i det hela...

Jag och Towe tog sovmorgon även idag eftersom Göran blev kvar på soffan, kanske har att göra med att det är helg också!

Jonna hade tydligen kommit upp vid 04.00 tiden och frågat om hon fick titta på bompa! Göran sa att det var på tok för tidigt och hon gick och lade sig igen!

10.30 klev vi i alla fall upp, barnen som inte städade igår innan de lade sig fick så lov att städa innan det blev någon frukost och efter en hel del tjat och  hjälp från Casper så kunde vi sätta oss till bords!

Det var anordnat Vårmingel på Rätans camping idag mellan klockan 11.00-15.00 och vi tänkte självklart gå! Vi kom iväg strax innan 13.00, jag gick som jag skrev tidigare och Göran tog bilen med de 4 äldsta barnen, det blåste helst mycket stundvis!
Mycket roligt i alla fall med en liten mini marknad i vår lilla by!

Väl hemma så tog vi det bara lugnt, Jonna gick till kompis och Casper var ute och lekte, han satte igång att dika för att allt vatten ska rinna undan fortare när snön smälter! Gissar att han vill att sommaren ska komma nu!

Hilma och Towe sov flera timmar ute i vagnen! Klockan var nog närmare 16.00 om inte mer då de vaknade, Hilma vaknade först och Towe sov lite till även fastän jag tagit in vagnen!

paus...

Pannan kokade  källaren och jag passade på att ta en dusch!

Vart var jag...? Jo Maria kom förbi och kikade på Görans gamla telefon, hon tog med den hem för att se om hon vill ha den. Susannes telefon kraschade rejält idag och hon var hit och hämtade min gamla!

Pappa kom så småningom, vi pratade lite, barnen ressade runt, åt lite godis, lekte och det var allmänt mysigt!
Klockan tickade på och det blev dags för middag, er än dags för klockan var 18.30 när vi var i högsta hugg att göra biffar i köket!

Vi åt och ganska snart efter det blev det dags att natta barnen. Meja hade fått gå och lägga sig tidigare för hon vägrade äta maten, hon fick ett ultimatum att åta en några tuggor inom en viss tid och om hon inte gjorde det så fick hon gå och lägga sig, klockan var då 19.30 så det var kanske ingen katastrof... hon sa att hon ville lägga sig!

Jonna kom hem från Elin precis i tid till middagen, hon och Casper skulle ha fått vara uppe längre ikväll men det blev 20.00 för dem också då de satte igång att bråka och de gav sig inte även fastän vi bad dem flera gånger... båda var dessutom trötta.

Melvin däremot hade lite svårare att somna då han tog en eftermiddagslur, vi väckte honom lagom till middagen...

Göran och pappa är ute i garaget och sorterar verktyg, de skulle snart komma in sa de, Göran var in en sväng då jag ropade att det kokade i pannan, jag blev först brydd och trodde det var diskmaskinen som lät högt...
Ska ringa röris på måndag och tala om att vi behöver en termostat till som går på vattnet då det inte alltid verkar som att rökgasen blir tillräckligt varm...
Jag kan säga att det är rätt varmt inne nu då vi skjutsade ut värme på elementen också, bara för att svalka pannan lite extra! Ska strax ner och kika igen!

Hade tänkt lägga ut lite bilder men orkar inte, tömde bilderna som var i min gamla mobil och där fanns det en hel del fina gamla bilder på barnen!
Hade även tänkt lägga ut bilder från när vi var på Djungelhuset men det får helt enkelt bli en annan dag!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus