En dag med en bra start...

Idag vaknade Towe 06.22... ungefär som vanligt...
Jag gick själv och lade mig 21.45 igår kväll då jag satt och sov i soffan så jag var väl ändå ganska utvilad!

Vi låg och drog oss till strax efter 07.00 och sen klev vi upp, lämnade pappan kvar i sängen utan större förhoppningar om att han skulle kliva upp samtidigt... Men aj så fel jag hade och glad blev jag!!!

Barnen väcktes, jag kokade gröt till Towe och sen till oss och vid 08.00 hade vi alla ätit frukost!

Jag har askat ur pannan och eldar, bäddat ur alla sängar utom Caspers som står på tur sen ska det sättas igång en maskin med tvätt innan jag hoppar i duschen.

Barnen kikar på film, klockan är ju bara 09.18 än så länge men det blir nog till att gå ut senare för vädret ser rätt lovande ut och alla behöver nog en stor dos med friskluft!

Igår var jag och Göran till Hackås och lämnade Mercan hos Erik, den ska in på service innan vi på fredag åker mot Sollefteå för att byta bil, ja så är planen i alla fall!

Fick en glad nyhet för en stund sedan! Finaste Stina ska ha bebis i Januari så lilla Nils ska bli storebror! Stort grattis till er!

Det är förresten många i min närhet som ska ha bebis i januari och februari och det känns ju jätte skoj! En av mina vänner ska ha bebis vilken dag som helt och det ska bli så spännande! Ena annan ska ha närmare jul!

Vad det gäller min "lilla" kula så har den börjat växa men det känns inte riktigt än som jag är gravid... blir ju lite verkligare när man börjar känna att det rör sig! I morgon går jag in i vecka 14 och det är väl hög tid att ringa barnmorskan för inskrivning... men det är ingen brådska ;) Huvudsaken att jag gör det i tid för att hinna få en tid till ultraljud!

Vad det gäller framtiden så har vi en del planer men hur det går med dem och när det i så fall sker vet ingen... man får se helt enkelt!

Nu är det dags att sätta lite fart så det blir någonting gjort....

Lovade just Melvin att vi eventuellt ska ner till sjön efter lunchen... de är väldigt badsugna men jag tvivlar på att de fortfarande är det då de känt på vattnet...

Puss å hej så länge!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus