Full frys & disco!

Idag direkt efter lunchen drog vi ganska oplanerat till stan för att fylla på frysen!

Ringde och kollade om mamma var hemma och hon kunde låna Hilma, Meja och Melvin under tiden!

Ilona var här så hon fick också följa med.

Det blev Ica Maxi idag, Jonna och Ilona fick vara i "lekhörnan" under tiden, Towe och Casper följde med in och handlade.
Vi hade ingen lista utan fyllde med sånt som vi i det här laget vet att vi ska ha och mindre än 45 minuter senare var vi klara! En hel fullproppad stor vagn full med mat, blöjor, toapapper och en mascara till mig!!! Sist jag köpte en var för mer än 4 år sen!!!

Strax innan 17.00 var vi hemma igen och då blev det snabba puckar för Casper, Jonna, Meja och Ilona skulle på disco! Så hem, byta kläder och iväg! Jag, Melvin, Hilma och Towe roade oss med att packa upp alla varor, paketera köttfärs och lasta in i kyl och framför allt frys!

Melvin blev lite grinig på att inte han också fick åka på disco så han ringde farmor och frågade ifall han fick sova över, och det fick han! Vi packade hans nya ryggsäck och så skjutsade Göran honom, han skulle ändå på macken och köpa lite gott tills ikväll!

21.30 kom barnen hem igen, egentligen höll discot på till 21.00 men vi ska iväg ganska tidigt i morgon för Casper ska spela match... iofs så ligger de i soffan nu, äter frukt och kikar på film men de ska snart få gå och lägga sig. Hilma och Towe nattade jag innan 20.00...

Ja det var dagen det.... + lite tvätt och annat.... jo Göran lagade köttgryta på förmiddagen som vi mumsade i oss till lunch! Gott gott, synd man gör det så sällan...

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus