Kusin/släkt träff i Sätern!

Igår när jag vaknade öste regnet ner... lite trist med tanke på dagens planer men allt går om man bara vill!

Tog det lugnt på förmiddagen, nästan för lugnt kände jag men allt vara packat och klart i tid och vi kunde åka ungefär då vi hade tänkt.

Vi var tvungen att åka förbi Dollar innan, lite papptallrikar att äta på för enkelhetens skull och så passade vi på att få med lite annat från listan jag skrivit också, typ skurmedel och liknande...

Lämnade av Göran, åkte förbi mamma och sen for vi upp till Sätern... Jag kände mig en aning sen men när vi kom var det bara 3 ilar där än så jag kunde med gott samvete pusta ut för vi var garanterat inte sist ;)...

Det regnade fortfarande men de hade satt upp et jätte stort tält som de dukar under och det var inte jätte kallt så det kändes ändå lovande.

Först gick vi in, Towe behövde äta och vi kunde ju lika gärna sitta inne en stund medan vi väntade på att fler skulle anlända. Det eldades i kökspannan i köket, det var varmt och mysigt, precis som när man var liten!

I huset där min gammelmormor alltid bott bor nu hennes dotter och min gammelmoster Gördis och det är så mysigt att vi fortfarande även om det är mer sällan, samlas och träffas just där!
Det var någon som påpekade att det inte riktigt kändes som samma sak då huset nu är grönt, det har alltid varit rött men vem vet, kanske blir det rött någon gång igen!?

Det serverades fika ute, barnen lekte och allt var mysigt och trevligt! Frös man fick man gå in och värma sig en stund, alla kände sig som hemma och det var så bra som det kunde bli trots att det var lite ansikten här och var som man inte kände igen... man kan ju inte hålla reda på alla släktingar ;)

Vi blev kvar sent, Casper blev upphämtad av Göran vid 17.00 tiden och vi + Tina kom inte därifrån förrän närmare 21.00! Det var så mysigt att sitta kvar där inne i köket, barnen lekte, det var varmt, Gerd och Gördis såg ut att trivas med alla barn de också, Pelle och Helene var kvar med sina två barn också. Melvin fick till och med för sig att han ville stanna och sova där, hihi men det får bli en annan gång ;).

Härligast av allt var att flera tyckte att jag/vi hade snälla barn som skött sig jätte bra hela långa dagen och sånt är ju hur härligt som helst att höra! Många föreställer sig att om man har många barn, som i mitt fall 6 stycken så är det alltid livat... de flesta vet ju hur ett eller vå barn kan leva om och tydligen förutsätter man att har man då 6 stycken så är det livat gånger 6 också... men då tror de fel! Även om det ibland kan leva om riktigt ordentligt men det hör ju liksom till!

Knäppte faktiskt en massa bilder på var och en men jag ska inte lägga ut alla här på bloggen då många av dem inte ens ville vara med på bild egentligen, men några bilder på alla barn ska jag väl kunna bjuda på! Fast det får jag komplettera med lite senare för nu ska vi strax äta frukost...

Towe vaknade som vanligt strax efter 06.00 så snart har jag varit vaken i 3 timmar och klockan är strax innan 09.00!!!

Puss och hej så länge och ett stort tack till alla som kom, det var mycket trevligt att träffas! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus