Skolstart och inskolning på dagis!

Towe vaknade 04.22 men fick så lov att somna om... strax efter 05.00 kunde jag lägga tillbaka henne i sin säng och själv krypa ner och sova vidare... hon vaknade sen 1 minut innan klockan ringde... jag hade ställt den på 06.15 och då var det bara att kliva upp.

På soffan låg Göran med Hilma, hon vaknade också där vid 04.30 tiden då jag tuttade Towe och jag är så glad att Göran gick upp till henne! Hon brukar somna om men denna gång ville hon absolut upp så jag antar att hon drömt något...!?

Jag gjorde frukost och vi åt, Casper gick till bussen och Jonna beklagade sig att hon inte skulle få börja förrän i morgon... men då kom jag på att hon visst också skulle börjar idag och då blev det bråttom! Och Jonna blev glad!

Strax innan 10.00 traskade vi andra ner till dagis för att hälsa på, första dagen för Melvin på dagis, ja inskolning alltså.
Innan hade jag packat galonisar och annat och meja fick också ta med sin ryggsäck redan idag så slipper vi kånka i morgon.

Vi fick lite tider på 2 veckors inskolning men jag tror vi kommer att klara oss med en + att jag skulle tro att vi får ändra lite på tiderna då Melvin kommer att vilja vara där lika länge som Meja och för Helene var det helt ok att vi tar det som det kommer, precis som vi gjorde förra hösten med Meja.

Strax efter 11.00 var vi hemma igen och då var alla hungriga så det blev lunch på en gång, tur att det bara var att värma på pizzan som blev kvar sen igår!

Hilma var trött och vid 12.00 lade jag ut henne i vagnen, M&M skulle kika på film och jag lade mig för att vila i soffan... blev så otroligt trött efter lunchen!
Jag vet inte riktigt hur det blev med det där filmtittandet, tror de lekte mest i stället för lugnt och stilla var det inte men lite kunde jag vila i alla fall.

Vid 13.30 kom Jonna, Casper och Tony från skolan. barnen gick ut och lekte en stund.

14.45 blev det lite mellis och sen gick alla ut igen, jag plockade upp Hilma innan mellis och lade ner Towe som fick en halv banan innan hon skulle sova, ja och lite tutte blev det också. Hon vill gärna mysa vid bröstet lite då och då, mer vissa dagar och andra inget alls, men alltid på morgonen!

Göran byggde tak över garageporten. När vi stökade på i lagårn förra helgen så såg jag något som var till en gammal garageport och jag undrade om inte de gick att använda till att bygga tak!?
Va smart du är, varför har du inte sagt det tidigare? de har stått här sen vi flyttade hit för 7 år sen! sa Göran och idag byggde han och det blev jätte bra!

Till middag blev det pastagratäng och efter middagen duschade Casper och Melvin. Erika och Sandra kom förbi en sväng, Matilda hade fotbollsträning och  Sandra har länge väntat på att jag ska klippa henne så idag passade ju jätte bra!

Göran duschade Hilma och nattade henne under tiden och sen var det bara för mig att duscha Jonna och Meja efter att Erika och Sandra åkt igen.
Efter det nattade jag en trött Towe och sen fick barnen kvällsfika innan sängen, blev lite sent idag också, typ 20.30 men men...
Jag trodde Melvin skulle ha svårt att somna då han sov någon timme på soffan innan middagen men det verkade inte så...

Nu har vi fikat och jag skulle bara skriva lite... nu åter lite mys i soffan innan läggdags!

Puss puss♥


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej gumman!



Jasså,är det dags igen??? Haha! Ja,jag blir inte längre förvånad faktiskt =) GRATTIS! <3 Jag har oxå börjat fundera (redan nu) på om jag/vi kanske ska ha en till efter denna lillkille =) Skulle vara mysigt =) Har fått någon konstig mamma-känsla i kroppen som gör att jag är så bebis-sjuk just nu =) Saknar dig oxå massor! Minns tiden på Unga-mammor =) Det var tider det! PUSS!

2011-08-30 @ 18:22:30
URL: http://lollinona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus