Sötnos fick kattungar!

I natt den 18/8 hade vi förlossning i vår säng, strax efter klockan 03.00 kom första lilla knytet och sen rullade det bara på. Vid 06.00 klev jag och Towe upp och då hade det blivit hela 6 stycken och alla var så otroligt söta och Sötnos tog så väl hand om dem.

Eftersom hon parkerade sig själv mitt i vår säng så låg jag och Göran på varsin kant och  kikade att allt gick bra, Towe var med första timmen också men sen tog hennes energi slut och hon somnade vid mitt bröst.

Sötnos har varit med sina små mest hela dagen, varit ner och  pratat med oss några gånger, ätit lite och sen gått upp igen.

Efter frukosten bäddade vi rent vår något blodiga säng och flyttade över ungar och mamman till en korg som vi bäddat... först ville hon bara flytta dem men Göran visade henne att det var i korgen både hon och ungarna skulle göra och så blev det.
Vi var lite rädda att det inte skulle gå och flytta dem då vår förra katt (Doris) helst ville gömma både sig och sina ungar men med Sötnos verkar det gå jätte bra!

Var nyss upp och kikade till dem och passade på att ta med kameran:





Är de inte söta!?

Kommentarer
Postat av: millan

Så fina.... Stolt kattmamma ;)

2011-08-18 @ 18:03:31
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: danijela

JÄTTESÖTA!!

2011-08-22 @ 23:45:14
URL: http://minbebis.com/blogg/danijela

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus