Början av December...

1:a December (i torsdags) så var det +5 grader och regn (!!!) Blåste så det stod härliga till, kändes som att taket skulle blåsa av fram emot kvällen!
Inget kyrkis, var hemma med små hostiga och snoriga barn... inte jätte sjuka utan bara krassliga...

2:a December (igår) var det minusgrader... fortfarande blåsigt men i alla fall ingen storm...
Casper var hemma från skolan, hosta, snorig och ont i halsen, en snabb visit till Svenstavik för besök hos BM och sen hem igen.

3:e December (idag) så har det snöat, det utlovades 1 dm men det kom i alla fall några cm och det är återigen vitt ute! Får se hur länge det varar denna gång!?
Blåst som sjutton har det gjort också så vi har hållit oss inne, Meja har haft Cornelia på besök och jag gjorde en sats lussedeg... blev ju några små kissar i alla fall ;)

Senare blev det middag ilag med svärmor hemma hos henne, tacos och det var smarrigt!
Hem och lägga barnen, elda, duscha och sen en varsin stor kopp varm choklad, lussebullar och pepparkakor till kvällsfika medan vi kikade på "Så mycket bättre", kikade på boxen då vi inte hade tid att sätta oss vid 20.00 då det började ;)

Nu ska jag ev byta en Towe blöja och sen krypa ner i sängen och sova, i morgon får vi besök av Tina och Magnus, de har varit uppe på en snabbvisit över helgen och kikar in på hemvägen :)

Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus