BVC för läkarkontroll & besök hos mamma!!!

Gick och la mig hastigt och inte alltför lustigt igår, var trött och orkade inte skriva så jag gör ett nytt försök nu!

Igår efter att Jonna och Casper i vanlig ordning hade åkt till skolan gjorde vi oss andra i ordning för att först lämna Meja på dagis och sen styra färden mot Svenstavik för läkarbesök på BVC med Towe!

Mamma var hemma så vi lämnade av Hilma och Melvin där innan vi givk på apoteket "kronans droghandel" och inhandlade D vitamin droppar. Passade även på att fråga om det fanns större flaskor med flytande alvedon!? och det fanns men då måste man ha recept... En liten flaska räcker ju ingenstans när barnen blir sjuka, för det är ju sällan bara en som blir sjuk åt gången!
Priset för en flaska med 100 ml kostar 50 kr och en flaska med 300 ml kostar 80 kr, så priset är det en rätt stor skillnad på också!!!

I alla fall så var det läkarbesök med vägning och mätning på lilla Towe och allt såg jätte bra ut! Läkaren tyckte hon var väldigt stark i rygg och nacke och det var inga tvivel om ögonkontakt och svarsleende, till och med svarsljud!!!
Passade på att fråga om recept på alvedon och det var inga större problem han ville bara försäkra sig om att vi inte använde det på fel sätt, vissa stoppar i sina barn alvedon så fort tempen visar 38 grader och man ska som han sa inte bota febern utan allmäntillståndet!

10.30 befann vi oss hos mamma, barnen lekte, vi gick igenom en hel del dockkläder sen jag och mina systrar vad små och så fikade vi lite innan det vid 13.00 var dags att åka hem igen!

Jonna och Casper hade gått till farmor när de kom hem från skolan, vågar ju inte skicka med nyckel på skolan längre... Vi åkte förbi för att hämta dem men de ville stanna tills farmor började jobba vid 16.00.

Vi åkte till Maria och hämtade mina glas hos Maria, hon var snäll och köpte 2 st 6-pack när hon var på IKEA förra helgen! Tack så mycket!!!
Sen hämtade vi Meja på dagis innan vi åkte hem. Hilma och Melvin hade ju som förväntat somnat i bilen på vägen hem så jag hämtade barnvakten inne så att de fick sitta kvar och sova en stund! Towe fick följa med in även fastän hon sov!

Det blev korv och makaroner till middag, sen tog sig Hilma och Melvin ett välbehövligt bad innan det var bompa och sen läggdags, kvällsfika först förstås!! En av Melvins höjdpunkter på dagen!

Sen kikade vi lite på tv, jag pratade med pappa och vi kikade igenom lite papper och sen gick jag som sagt och la mig!

Jo, natten till igår /torsdag)var lite rolig, Melvin kom till oss tidigare än vanligt, Towe vaknade också tidigare och ville äta. jag bar tillbaka Melvin när han somnat igen. Sen kom Meja, jag följde med henne ner och hon somnade om men kom efter någon timme upp igen och lade dig bredvid mig längst ut på kanten. Jonna kom upp redan 05.50 och sa att hon inte kunde sova så hon gick ner och kikade på bompa, Casper däremot sov ända till 07.45!!
När jag berättade för Göran hur natten varit så frågade han "är det fullmåne eller?" jag kikade i kalendern och mycket riktigt så var de fullmåne, ja i alla fall nästan för det var natten till idag(fredag)! Det var ungefär samma visa sist det var fullmåne, lite lustigt tycker jag!

Tog ju hem en hel del dockläder från mamma igår och tvättade upp dem under eftermiddagen och idag leks det för fullt med dem!
Klockan är vara 10.00 och jag är redan hungrig... men får dricka lite vatten i väntan på lunchen som idag kommer att bestå av blodpudding, bacon och lingonsylt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus