DÖDA!!!

Melvin är inne i en period nu, han ska DÖDA allt och alla!!! han har lekt lite fäktning med svärd med Casper och Tony och därav dödandet, fast det har inte alls varit mycket men eftersom han gillar svärd så har väl det fastnat ändå!

Om någon är dum så ska han döda dem för han har ett stort svärd! Igår skulle han döda Casper och när jag sa att man inte fick göra så, att polisen tar dem som dödar någon då skulle han döda poliserna också... när jag då sa att man hamnar i fängelse skulle han även döda fängelset!

Lite av samma diskussion hade vi idag vid lunchen, jag försökte på enkla sätt få honom att förstå vad som menas med död och att man ska vara snäll, att poliser inte är farliga osv... det var en intressant pratstund där han ena sekunden såg arg ut och nästa så pratade han med gråten i halsen! Svårt för en 2 åring att förstå allt det där men ändå så verkade han förstå sig på de olika känslorna, kunde inta annat än bli rörd...

Han verkade i alla fall förstå att man inte kan döda någon bara för att man är arg eller att någon är dum, man ska vara snäll! Snäll och go det kan han vara och är nästan jämt så jag förstår om han kanske ville pröva på något annat ;0)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus