En massa ressande fram och tillbaka...

Brödet blev högt och fint, dock vet jag fortfarande inte vad det smakar men det ska jag ta reda på om en stund!

Det blev ingen tur till Åsarna det löser sig med paketet i morgon...

Vid 13.00 tiden skjutsade jag fram en cd-skiva till Jonna så hon kunde repetera inför morgondagen då hon ska uppträda på "småstjärnorna" som de ordnat på skolan, de ska samla in lite pengar som de kan använda på lovet då de ska ha en övernattning på fritids med en massa skoj!

Casper som slutade då ville gärna åka bil hem, lovade att skjutsa tillbaka honom vid 15.00 då jag skulle hämta Jonna för då skulle han åka skridskor med Sanna!

14.00 hämtade jag Meja på dagis och Melvin följde med Benny för att åka lite skoter!
Vi fikade lite äppelpaj till mellis och sen var det dags att hämta hem Jonna, jag hjälpte Casper på med skridskorna och sen åkte vi.

På vägen tillbaka tog jag och plockade upp Lotta och Rasmus, Lotta ville bli klippt och det var ju enkelt fixat! De var här ca 1,5 timmar, vi klippte, pratade lite och Rasmus lekte med Hilma!
Strax efter 17.00 skjutsade jag hem dem och  hämtade upp Casper på skolan.

Göran hade börjat lite smått med middagen, pommes, grillkorv och Café de paris! (stavning?) Benny och Tony var våra middagsgäster för dagen, både Susanne och Patrik jobbade...

Middagen blev lite sen på grund av att pommes alltid tar längre tid att tillaga än vad det står och man lär sig aldrig...
Barnen hade lekt bra innan middagen och nu var det bara den tjatiga städningen kvar! Men det gick av någon anledning väldigt snabbt och lätt, inga pip!

Och apropå pip så var Jonna en aningens tjurig i morse men jag talade om för henne att det skulle bli jobbigt och bråttom om hon låg kvar, hon klev strax efter det upp självmant och bad om hjälp att plocka ner kläder och sen gick resten galant!!!

Nu sover alla barnen utom Towe som verkar ha lite knip i magen, har bara bajsat en gång idag och det var i morse, hoppas att det kommer att lass innan det är dags att sova för natten, hon ligger och grymtar... hade det inte varit för magen så hade hon nog sovit sött redan, men kvällen är ju ung ;0)

Nu ska här fixas lite fika, jag kikade nyss på Sofias änglar men som vanligt så blev jag jätte trött i den sista reklamen och missade därför resten/slutet av programmet på grund av att jag satt och småslumrade...

BB (Big Brother) börjar 22.00 och det hade vi tänkt försöka se innan vi ska lägga oss!

Puss å godnatt!




Kommentarer
Postat av: majja

Vi verkar gilla samma program du och jag. Märkte nu att jag missade ALLT bra igår. Somnade toktidigt.:(. Och glömde helt bort BB ikväll........

Brukar du baka filLimpa som inte ska jäsa? DEn är tokgod.

Och till sist......denna otrevliga herre......skrev han inte under med fd lärare på rätans skola? Går inte detta att kolla upp? Kan ju inte finnas SÅ många?



TAck för trevlig kvällsläsning. Alltid lika roligt.

Kram majja

2011-02-22 @ 23:54:16
Postat av: Kimsan

Det var väl bra att du kom i säng tidigt! Det gör jag nästan aldrig och det ångrar man jämt på morgonen när det är dags att kliva upp :0(.

Jo då fillimpa brukar jag göra, har lite olika recept men den som är i långpanna med bara en sorts mjöl gör jag oftast! Brukar dock ta lite mindre sirap än det sår så den inte blir jätte söt!

Jasså du tror att det är en herre som skrivit, jag vet inte kön men är lite osäker på om det verkligen är en fd lärare!? Men polisanmälan är gjord i alla fall och de ska spåra IP adressen så snart vet vi vem det är!

Tack för att du läser!

Kram kram

2011-02-23 @ 14:40:40
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus