Handlat mat i staden...

Ändrade planer, tänkte bara handla lite mat på Grindes men det slutade med att vi åkte till stora staden Östersund och handlade i stället!

Först var vi på Coop sen Willy´s och till sist en sväng på Ö&B. Vi skulle kika efter en vaxduk, träffade på Ewe och pratade en rätt lång stund! Det blev ingen vaxduk för det fanns ingen som passade bra och sen fanns det inget att mäta med heller så då tröttnade vi.

Barnen började bli trötta, Hilma hade fått tillbaka sin feber, hon fick alvedon vid frukosten men i övrigt så har de varit jätte duktiga alla 4, Jonna och Casper följde inte med.

Innan vi åkte ända hem stannade vi till i Svensta och handlade lite köttfärs på extrapris, stannade till hos mamma och lämnade tillbaka hennes dator och sen blev det raka vägen hem...

Väl hemma packade vi upp maten, tände i kaminen och sen blev det varma smörgåsar i smörgåsjärnet! Det blev middag och kvällsfika i ett! Hilma hällde mest i sig massor av juice, åt bara någon enstaka tugga så då gjorde jag en flaska välling och den sa bara slurp!

Även fastän barnen sov i bilen på vägen hem så fick de lägga sig i vanlig tid, alla somnade utom meja som just nu sitter i soffan, ändå låg hon nästan en hel timma i sin säng och försökte sova! Hon bad om vatten och då tog jag fram lite vindruvor också!!

Hilma hade en temp på 39,7 även ikväll, hon fick en supp innan sängdags och jag hoppas natten blir lugn, natten som var vaknade hon bara en gång men somnade om på en gång i sin säng!

Blir inget långt inlägg ikväll, i morgon är det kyrkis men jag tror nog att vi blir hemma och bakar i stället eftersom barnen inte är helt friska...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus