Idag kommer Tina och jag längtar!!!

Ja mamma och Mysan kommer också och det ska ju såklart bli roligt att träffa dem också! Men det var ju längre sen som jag träffade Tina så då längtar jag ju lite extra efter henne!

Klockan är 09.30 och dagen har endast börjat. Vi har ätit frukost och barnen leker, jag har packat ihop lite mammakläder, de behöver ju inte ligga i garderoben och ta plats längre...

Jo ska passa på och fråga, fick en kommentar av en läsare som tydligen tycker att jag skriver på tog för personligt i bloggen är det fler som tycker det?
Personen i fråga påpekade att snart skriver jag läl när jag och Göran ligger med varandra och när jag bytt tampong också!!!

Melvin är arg och river ner alla deras böcker ur bokhyllan som vi har i vardagsrummet, mindre ömtåliga böcker som varit med om mycket! Han lär väl snart bli ännu mer grinig när han måste plocka upp dem igen!

Ska snart skiva en liten lista på vad som ska handlas, behöver lite smått till middagen och helgen, men ska försöka minimera det till så lite som möjligt...

Towes hosta hänger kvar och det kommer någon attack lite då och då, ja typ 1 till max 3 gånger/ dygn men jag tycker så synd om henne för det ser inte så trevligt ut...

Nä så mycket mer har jag inte att uppdatera med för tillfället, men det blir säkert under dagens gång!?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hellre för personligt än för ytligt tycker jag :) Sen är de ju helt upp till dig vad du väljer att skriva om!! För personligt för andra betyder inte att alla tycker så..

Kram

2011-02-25 @ 09:48:50
Postat av: millan

Hej!

Jag tycker inte att du skriver för personligt i din blogg. Du skriver ju bara om er familj, dagarna som varit. Så fortsätt att blogga som du brukar.



Kram Millan

2011-02-25 @ 09:52:50
Postat av: Thomas

Jag tycker inte du skriver för personligt, ditt liv och dina upplevelser och framförallt ditt val!



Vi som känner dig vet att du är en öppen människa och det du skriver här är ju det du skulle snacka om över en kopp kaffe! Man kanske ska se det som så, ni hanterar saker på ert sätt, i många fall kanske det kan hjälpa andra att lösa sina vardagsproblem, för det är ju just det ni gör, löser det som kommer upp! Och i de fall man inte vill lösa saker som ni så får man i alla fall perspektiv på problemen!



Jag tror inte det är unikt att tjejer i Jonnas ålder blir kära i äldre killar... Milla har det, du gjorde det då du var liten och jag tror det är fler... dessutom kan åldern vara betydelselösare för barn än de värderingar som vi vuxna vill ge det en bild av att vara... Barn fattar tycke för andra mer förbehållslöst tror jag!



Jag tror också att det är en klagomänniska som kritiserar på det viset som anonym gör och kanske är det brist på egen kärlek eller kreativitet som ligger bakom! Det finna alla slags människor här ute på nätet, det ska man ju också vara medveten om!



Kram på er alla

Papps/Moffa

2011-02-25 @ 10:51:17
Postat av: Lovisa 60+

Hej, fortsätt att skriva som du gör....jag tycker inte det är för "privat" du har en "levande" blogg tycker jag.Ha en fin helg hela familjen/lovisa

2011-02-25 @ 11:23:34
Postat av: Tina

Åh jag längtar jag med <3



Det är din blogg och du skriver vad du vill! Du får väl skriva om när och hur du och Göran har sex och när och hur du byter tamponger om du vill. Det är din blogg och passar inte din blogg just den läsaren är det bara att sluta läsa den då, det är inget tvång för personen i framgå. Det är din blogg och du väljer innehåll så länge det inte är stötande, rasistiskt eller liknande. Punkt slut!



Puss <3

2011-02-25 @ 12:16:49
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tycker inte att du ska bry dig ett dugg om sådana kommentarer. Att läsa din blogg är ju frivilligt och om personen i fråga tycker att det är så jobbigt att läsa personliga saker om er så kan ju han/hon helt enkelt låta bli. Eller hur?!

2011-02-25 @ 15:41:58
Postat av: tess

Ha ha folk hittar alltid nåt att störa sig på ;) Jaa kan du inte snälla skriva om när ni har sex, så kan nån kanske få störa sig på hur sällan eller ofta ni har det med, ha ha... äh skriv som du vill o bry dig inte om elaka kommentarer :)

Kram kram

2011-02-25 @ 15:47:36
URL: http://apropaatt.blogg.se/
Postat av: Ewe

Jag har inte varit så aktiv i bloggens värld senaste veckorna. Men såg både den nya och den äldre "anonyma" kommentaren nu. Måste ju medge att man blir upprörd över hur människor beter sig! Det är din blogg, och även din egen familj du berättar om! Ordet är ditt och du väljer själv vad du vill skriva och inte. Tycker inte det finns anlednig att haka upp sig på det.



Hoppas ni mår bra! Kram

2011-02-25 @ 16:00:43
Postat av: Helena

Joo.. De va jag som kommenterade den första, såg nu att ja glömt skriva namn!!

2011-02-25 @ 17:18:27
Postat av: Jenny

Jag tycker du ska fortsätta och skriva så bra som du gör, det är jättekul att läsa om er alla och vad ni håller på med och så där. Jag tänker på er jätteofta! Grattis till Towe också, det har jag inte sagt än. Jätte fin tjej!



Kram Jenny

2011-02-26 @ 10:02:37
Postat av: Kimsan

Jenny: De är bara att komma och hälsa på om du har vägarna förbi! barnen skulle nog tycka det var jätte roligt, Jonna och Casper pratar om dig ibland!

Kram

2011-02-27 @ 10:12:27
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj gör dom vad kul!=) Jag tänkte faktiskt åka ner till Rätan i sommar och i påsk då såklart och då kommer jag gärna och hälsa på och du kan väl höra av dig om ni/du ska in till stan någon gång så kan vi ju ta en fika eller nått det hade varit jättekul! Jag kommer hem till sverige nästa vecka och sen är jag hemma mest hela tiden.



Kram

2011-03-10 @ 13:14:46
Postat av: Kimsan

Jo de gör faktiskt det! Dessvärre så har jag oftast inte så mycket tid då vi väl är i stan men du är varmt välkommen hit om du ändå är i Rätan och då kan ju jag bjuda på lite fika!

Hoppas du haft en bra resa! Kram

2011-03-10 @ 23:17:01
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus