Inga småstjärnor...

De ringde från skolan i förmiddags och talade om att småstjärnorna var flyttat till nästa vecka eftersom det var så många sjuka... ser inget negativt med det, bara bra tycker jag så fler får chansen att vara med och så hinner de ju öva lite mera också!

Vad har vi haft för oss idag då?

Jag lämnade Meja på dagis och idag ver det -25 grader igen! Tur att solen värmer på under dagen så det blir mer behagligt fram på eftermiddagen!

Vid 10.00 åt vi lite förmiddags mellis, jag kände mig jätte hungrig och Melvin frågade efter en smörgås så då åt vi smörgås!

Hilma sov på förmiddagen idag, jag ställde mig drygt 20 minuter på cross trainern och det var super skönt! sen tog jag mig en dusch.

Vi åt lunch, Benny kom strax innan jag skulle duscha, han lånade datorn och spelade en stund, en aning rastlös var han nog, han åt också lunch med oss.

Efter lunchen slumrade jag och Göran en sväng  på soffan i varandras armar <3 medan Benny lekte med Hilma och Melvin!

14.00 var det dags att hämta Meja på dagis, jag hade tagit med mig Hilma, bäddat ner henne i vagnen för att hon eventuellt skulle somna till en sväng på eftermiddagen också. meja var glad för då fick ju även hon åka vagn hem från dagis!
Hilma var fortfarande vaken när vi kom hem, jag fyllde vedvagnen och hon var fortfarande vaken, jag lade ner barnvakten hos henne och gick in och så småningom somnade hon så sött!

Jonna och Casper kom hem vid 15.00 tiden och vi fikade en varsin smörgås och ett glas äpple & päron juice. Jonna fick besök...

Spaghetti och köttfärssås blev det till middag och sen blev rätt sen, klockan var närmare 18.00 innan vi ätit klart men eftersom barnen ätit mellis så han ingen bli över hungrig och det var ju tur!

Gjorde barnen klara för sängen en efter en, nattade Hilma och Melvin först, sen Meja, jag sjöng för henne en stund och hon somnade sött.

Göran åkte på bandy strax innan 20.00, Jonnas gäst åkte med honom hem, Jonna och Casper kröp i säng, Jonna KÄR som aldrig förr! Jag har myst med Towe och kikat på tv, när Göran kom hem igen fixade jag fika och nu har vi kikat på Big brother...

I morgon blir det kyrkis och jag ska försöka få med mig gips tavlorna hem, får se om Karin fått tag på hängen till dem...

Vill sist men inte minst gratulera min nyaste vän till sin nya bebis som föddes igår, nr 6 i ordningen!!! Grattis Grattis!!!!

Kommentarer
Postat av: Lovisa 60+

Hej, åh så spännande med "första kärleken". Hur gammal är Jonna? Jag har ett barnbarn som är 8,5 år och det är mycket "killprat" just nu .....

Hälsn/lovisa

2011-02-24 @ 10:54:05
Postat av: Kimsan

Jonna är 6,5 år! hade inte trott att killpratet skulle börja så tidigt ;0)

2011-02-24 @ 20:35:59
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus