Jonna är KÄÄÄR!

Idag kom en sprudlande och glad Jonna hem från skolan, hon var KÄR!!!

Jag fixade lite mellis och ca 15 minuter senare knackade det på dörren och in kom denna kille som numera är hennes pojkvän!

"Snälla mamma, får han vara här en stund!?" och visst fick han det.

Hon pratade och babblade hela tiden, skulle visa honom massor med saker som hade och har med henne att göra, Meja och Melvin var ständiga följeslagare men det gjorde tydligen inte så mycket...

De spelade spel och lekte. Det blev middag och han fick äta här, Jonna var överlycklig!!
Några pussar lite så och då och däremellan pratade hon konstant, hon sa till och med "mamma, jag kan verkligen inte vara tyst!"

De satt i soffan och kikade på bompa, senare delen så det var för lite äldre barn, han hade armen om henne och  hon kröp tätt intill, ännu några pussar och hon såg verkligen lycklig ut! Hon är som hon säger "TOK KÄR!!!"

Det är ju gulligt, hennes första riktiga förälskelse, de hade tydligen haft "bröllop" på skolan också, han hade bjudit henne på fika!!

MEN, ja det finns ju ett MEN! han är 6 år äldre än henne!!!

I alla fulla fall å kan man ju hoppas på att hon babblar honom less och att det inte blir så långvarigt men skulle det vara så att de ser sig själva som ett par så är det bara att acceptera, ingen ide att förbjuda då blir det bara värre tror jag! men att försäkra sig om att de håller sig till pussar kan ju vara viktigt!

Hade ju inte förväntat mig att behöva tänka på sånt här än, men man får ta det som det kommer och göra det bästa av det som är. jag har talat om för henne att han egentligen är för gammal för henne men det säger hon att hon inte vill bry sig om för han är så snäll och hon är så KÄÄÄÄR!

Lilla Jonna!!!


Kommentarer
Postat av: Milla

Lilla Jonna tjejen börjar bli en stor tjej :) Ni få gratta Jonna från oss till kärleken <3



Kram på er hela högen ;)

2011-02-23 @ 23:33:29
Postat av: Kimsan

Det ska jag göra! Hon lär väl gladeligen berätta om det på lördag!!!

2011-02-23 @ 23:35:16
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Det ser vi fram mot att få höra. Lilla go tjejen <3

2011-02-23 @ 23:42:40
Postat av: Helena

Tänkte men gud så gulligt.. Tills jag såg att han är 6 år äldre, då fick ja lite av en chock, hihi! Började fundera själv om Ebba skulle komma hem med en så mkt äldre än henne o jag skulle nog inte va så stormförtjust i det.. Inte i den här åldern iaf :) Kram

2011-02-24 @ 08:45:45
Postat av: Anonym

Är en 13 årig kille ihop med din 6åriga dotter???

Kändes ju frääääscht.

2011-02-24 @ 09:17:35
Postat av: Tina

Gogumman då <3

2011-02-24 @ 16:16:47
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Anonym: Kärleken vara de endast 1 dag, naturligtvis är det inte rimligt att hon är ihop med en kille som är så mycket äldre än henne, hon är ju inte mogen för att vara ihop med någon alls! Jag kände på mig detta förmodligen skulle få ett snabbt avslut och lät henne hållas några timmar, det var inte så allvarligt, en oskyldig puss då och då...

Tydligen tappade killen intresset idag då hon kom på skolan och talade om att hon bara fick kramas med honom och att det var slut på pussar!

2011-02-24 @ 20:42:34
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men VARFÖR öser du ur din dotters krossade hjärta och "kärleksliv" i en blogg. Inte respektfullt eller schysst alls att outa henne på det viset...



känner du ett outtömligt behov av att berätta ALLT i ert liv för vem som helst att läsa? Snart skriver du väl om hur ofta ni ligger med varann eller att du just bytt tampong... white trash och smaklöst är det!

2011-02-24 @ 22:03:49
Postat av: Kimsan

Anonym: ja varför skriver vi och berättar om våra barn? jag skriver om hennes första förälskelse för att jag vill kunna gå tillbaka och minnas, lika väl som jag skriver om när hon tappade sin första tand eller uppträder i "småstjärnorna" första gången. Hon är ju torts allt bara 6,5 år och inte 16!!!



Sen till det som jag skriver i mon blogg är mitt eget val och jag skriver inte precis allt men jag ser det som en sorts dagbok där jag skriver om mitt liv och där ingår ju min familj så självklart skriver jag även om dem.

Om du inte gillar vad jag skriver så får du väl sluta läsa! Eller är du en sån som sitter och glor på Big brother och klagar på allt och alla där också bara för att du själv inte skulle kunna tänka sig att vara med? Titta bara för att klaga!?



Hur vida och ofta vi har sex det angår ingen annan men skulle egentligen inte vara svårare än att bara skriva "idag hade vi sex" vem bryr sig, finns ju fler än vi som har sex liksom, det är ganska så naturligt sen om man vill dela med sig av hur man går tillväga och gå in på detaljer så får man starta en sex blogg! inget jag känner att jag har behov av, men du kanske skulle gilla att läsa och även där klaga!?

Tamponger och bindor byter man när man har mens och mens har de flesta kvinnor och själva proceduren är ju ganska så lika för alla antar jag så varför dela med sig av det?



Och till sist om du har så mycket åsikter så får du gärna dela med dig av dem och jag kan svara men varför är du anonym? Kanske du ska fundera på om du står för vad du tycker?



mvh

2011-02-24 @ 23:25:32
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus