Lite av varje men ändå inte så mycket...

Idag blev det kyrkis, visste inte om vi skulle gå eftersom Hilma hade feber men hon fick stanna hemma och mysa med pappan! Meja skulle egentligen på dagis men fick välja själv och då ville hon följa med oss!

Karin var sjuk, magsjuka tydligen men Mia fixade lunchen i stället! Det blev jag, Erika och Maria idag + barnen såklart! Kantorn kom dit och sjöng lite med barnen också och det uppskattades!

Maria berättade att de skulle till Sundsvall i helgen och en tur till Ikea på söndagen, var tvungen och fråga ifall hon ville göra mig en tjänst och köpa med sig lite glas till mig, och det kunde hon! Har bara 3 glas kvar av 12 st, såna som barnen använder mest, REKO heter de och kostar 9 kr för 6 st!!!

Har inte alls gjort speciellt mycket nytta idag, hängde lite tvätt innan vi gick i morse och sen lagade jag mat, innan röjde jag lite på bänken så att jag skulle kunna baka efter maten. Har i stället passat på att mysa med både Hilma och Melvin i soffan! Hilma somnade på mig och då hade jag Towe på andra armen så det var fullt ett tag!

Brödet blev lyckat, en aning sött men det går ju att fixa nästa gång, bara att ta lite mindre socker i degen! Annars så var konsistensen jätte bra, kan tänka mig att byta ut lite av mjölet till en grövre sort också!

Barnen sover, jag fikade en smörgås nyss, Göran spelar på datan, jag sitter här, är inget vettigt på tv:n om kvällarna nu för tiden... kanske ska försöka komma isäng i tid ikväll, för tänk att vakna på morgonen när klockan ringer och känna sig pigg! Vilken härlig känsla!

Ingen nyckel har setts till på skolan heller och ingen lapp, varken lärare eller elever har sett någonting alls... mycket märkligt tycker jag! Får väl ta och ringa lite samtal i morgon och kolla vad som är bäst att göra åt saken!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus