Middag hos svärmor!!!

Jag var duktig i morse, klev faktiskt upp redan 06.30 som jag egentligen ska göra varenda morgon!! Jonna vägrade kliva ur sängen, försökte med allt och sen tjurade hon vid frukosten också, men åt tillslut sin gröt!

Jag och Melvin lämnade Meja på dagis vid 09.00 sen klättrade han i lite snöhögar medan jag lastade vedvagnen! han hade gärna velat vara ute en stund till men han hostar fortfarande och det var -12 grader ute så vi gick in i värmen!

Hilma sov när vi kom in, Melvin spelade DS en stund tills det var sluta på batteri i båda och de behövde laddas... var lite ström i varje så det varade ca 20 min... då ville han spela PSP, Hello Kitty pussel men han kan inte själv så jag spelade lite med honom..

Hilma vaknade så småningom och hon och Melvin lekte, sen blev det dags för lunch... hamburgare med te-kakor som bröd!

Efter lunchen bäddade jag ner Melvin i vagnen och han somnade på en gång! Hilma fick vara kvar inne men blev så småningom trött hon också, men hon fick sova inne...

Jag passade på att vika lite tvätt, hänga ny, stoppa i en ny maskin, fick hjälp av Göran att sätta upp en hylla vid Jonnas skrivbord och sen var det dags att hämta Meja på dagis.

Meja var trött och orkade inte gå hela vägen, hon ville att jag skulle bära henne ända från dagis men jag övertalade henne om att gå själv ända till cykelvägen så fick hon rida på ryggen resten av vägen! hade tänkt ta pulkan eller snowracern då jag vet att hon är trött och gnällig när jag hämtar henne, men jag gjorde inte det av någon anledning!?

Hon ville spela Hello Kitty på PSP:an, mitt förslag då hon var ensam vaken och hemma, annars brukar de alltid bli bråk och tjafs om vems tur det är osv...
Själv passade jag på att lägga mig en stund på soffan och vila!

Jonna och Casper kom hem vid 15.00 tiden, det blev en aning hysteriskt då de kommer in genom dörren, tjafsar med varandra, vill ha mellis, ska visa och berätta en massa saker och allt detta innan de ens kommit in och fått av sig kläderna!!!
Melvin och Hilma vaknade också och jag dukade fram lite mellis, mjölk och smörgås.

Susanne ringde tidigare under dagen och undrade ifall vi ville äta middag med dem och det tackar man ju inte nej till! vad de skulle bjuda på visste hon dock inte men det har ju mindre betydelse...

Jonna hade fått lov att gå till Elin efter mellis även om det innebar att de bara skulle hinna leka en liten stund
16.25 ringde jag hem henne och sen klädde vi på barnen och oss själva och knatade över till grannkvarteret, Jonna hade gått direkt dit!

Det bjöds på julkorv/fläskkorv, potatis och sås, senap hade vi till och det var jätte gott! Till efterrätt blev det glass från GB! jag hade täkt baka en äppelkaka och ta med men jag valde att vila på soffan i stället och det var skönt! Får baka tills nästa gång i stället!

19.19 var vi hemma igen och då var det nattning för hela slanten! Jonna och Casper gick en promenad med vovvarna medan vi började med de små, Hilma fick en flaska välling som hon åt på skötbordet!
Vi var klara med nattningen 19.45 och då åkte Göran iväg på bandy och jag tog på Towe ny blöja och pyjamas innan vi myste ner oss i soffan och hon fick äta!

Nu är klockan 22.00 Göran kom nyss hem och har duschat, jag ska hänga tvätt och sen får vi se ifall det kanske eventuellt blir något fika...

I morgon är det kyrkis och sen undrade Göran om jag och Towe ville följa Susanne till Svenstavik en sväng! Då kan jag passa på att öppna en fond till Towe så vi kan spara pengar till henne också, lika som vi gör till de andra barnen! Blir nog en sväng på Dollar också för lite tvättlappar, tvål och diskmedel!

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus