Melvins myror!!!

Mamma slutade jobba vid 16 tiden och några minuter senare satt de i bilen på väg hit! Tina ringde och talade om att de var på väg och Meja beställde efterrätt! Glass, bananer och chokladsås, maränger hade vi sen förut, de som vi fått av mamma! Hon gjorde dem själv, knallrosa hjärtan!

Så här såg efterrätten ut, Tina fotade!

I alla fall när hon ringde hade vi nyss gjort klart förberedelserna för maten, bara att skjutsa in potatishalvorna i ugnen och börja på börja stekningen av kotletterna. Salladen var klar och sen gjorde jag sås på skyn som blev, puttrade kotletterna i järngrytan en stund tillsammans med lite buljong!

Eftersom Göran och Casper skulle iväg på bandy redan 19.00 så blev det efterrätt ganska snart efter vi dukat av middagen, bara en liten paus emellan och efter fikat så var det dags att stoppa alla trötta barn i säng. Det gick smidigt och lätt som det brukar, trodde att det skulle vara svårare när det var gästar här. Mamma läste bok för Jonna och Meja och sen var alla nöjda och somnade sött! Melvin hade 39,2 i temp så han fick lite alvedon innan han skulle sova.

Melvin hade säkert haft feber hela dagen men runt middagstid tyckte jag att han såg lite hängig ut ch kollade tempen, 38,8 visade den då men han var rätt pigg och glad i alla fall! Man märker sällan på honom när han har feber, i alla fall så länge det håller sig under 39.0....

Jag trodde att jag skulle vara jätte trött på kvällen, trodde helt klart att både jag och Tina skulle somna i soffan men vi var rätt pigga båda två!

Men vid 00.40 tiden blev det sänggång ganska snabbt då Melvin kom nästan springande ner för trappen med paniken i rösten, då var det myror i hans säng!!! Förra gången han hade hög feber var det spindlar i sängen!

Göran hade redan lagt sig, Tina satt och tröstade Melvin en stund i soffan medan jag gick ut med vovvarna och borstade tänderna, sen tog jag med honom upp, han fick sova i våran säng och Tina fick hela hans säng för sig själv! Sover man över här får man vara beredd på att dela sängplats!

En jätte mysig och relativt lugn fredag!! Tack till alla inblandade, tyvärr så var jag inte framme med kameran, men ska se om jag kan sno några fler bilder av syster som jag kan lägga in i efterhand!

puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus