Ovanligt tidig morgon!!!

Towe vaknade och var täppt i näsan, tänkte att det skulle ge med sig men när klockan var ca 05.15 så kilade jag ner och gjorde rent med hjälp av näs sugen! Super bra grej, "Näs Frida" heter den varianten som jag har!

Meja hade nyss kommit upp till oss och låg snällt kvar i sången och väntade på mig och Towe men hon hade inte somnat, Melvin låg också där, tätt intill Göran som låg ända in till väggen!
Towe var inte intresserad av att äta eftersom hon åt innan vi gick ner, så hon ville bara ligga och kika runt lite, Meja låg också vaken och efter en stund så sprakade det bra nog i Towes blöja! Tog med mig både henne och Meja ner, lovade att sjunga för henne om hon la sig i sin säng för hon tyckte det var trångt i våran! Jonna kom också tassande, hon hade sovit någon timma i Melvins säng..
Jag bytte på Towe, satte igång en cd-saga, sjöng den utlovade sången för Meja och sen tassade jag och Towe upp igen! Nu ville hon äta lite, Melvin vaknade 06.00 vilket vara bara några minuter efter vi lagt oss. han hostade och fick för sig att han måste kräkas, som nästan alltid då han hostar! Eftersom Towe åt fick en trött Göran gå efter Melvin och Melvin blev sur för att inte jag kom och en nyvaken Göran med sämre morgonhumör var måttligt irriterad på att han inte duger...

Göran väckte Casper, Jonna var nog redan vaken och de gick ut med hundarna. Towe åt klart och somnade så även jag gick ner, inte alls speciellt trött även fastän klockan bara var 06.15!!!

Jag tände i kaminen och fixade frukost, resten av högen satt/låg i soffan och myste, Hilma sov och sover fortfarande och nu är klockan 08.00!

Vi åt frukost, Casper åkte på skolan, Towe ligger i soffan med Göran och de andra tre sitter där inne och låter väldigt mycket för att vara så tidigt på morgonen! Det är en film på men de verkar inte som att de är så intresserade, i alla fall inte M&M...

Meja har så svårt att prata i en lägre ton, många gånger så pratar hon faktiskt ganska högt förutom på kvällen när hon ska försöka få vara uppe fastän hon ska sova ;0)...  på grud av att hon inte alls annars kan prata tyst är det jobbigt att låta henne vara uppe senare på kvällen, hon kan inte vara tyst och inte sitta stilla men det kanske kommer så småningom!?

Måste nog gå och styra upp lite där inne nu...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus