Rastlös!!!

Dagen började inte speciellt bra, en Jonna som inte ville kliva upp och därefter en Casper som ska skvallra om precis allt som Jonna säger och gör även om det är helt oväsentligt!!!
Jag blev arg, vi hade en lång diskussion vid frukosten, så lång att de inte skulle hinna med bussen så Göran skjutsade dem senare så de i alla fall hann i tid tills skolan började!

Vi andra gjorde oss i ordning en efter en i ett lugnt tempo, Jag lämnade Meja på dagis, vi promenerade ner tillsammans, Meja blev jätteglad som vanligt när hon såg att Alexander jobbade på dagis idag också!!!

När jag kom hem igen var det dags för Towe att äta, Melvin hade börjat kika på Pippi men hade inte ro alls att sitta stilla, även jag var väldigt rastlös och gick bara fram och tillbaka här hemma, försökte hitta något att göra men kände ingen riktig lust...

Då bestämde jag mig för att jag och Melvin skulle kika på Karlsson på taket! han tittar ju bara på Pippi och vägrar försöka sig på något annat, så nu tog jag honom i mitt knä, vi bäddade ner oss under en filt och så tvingade jag honom att titta på den! Behövde bara tvinga honom de första minuterna ;0)!!! Jag blev så klart trött när vi suttit en stund och jag slumrade till lite då och då, Hilma hon stökade på med sitt, lekte lite här och lite där!

Göran fixade lunch, uppstekta pärer och korv, det är ju så gott!!!
Jag bytte på Hilma och sen åt vi, det var nu jag och Melvin hade våran pratstund om döden som jag skrev lite kort om i förra inlägget!

Vi åt klart, Hilma skulle ut och sova i vagnen, jag, Melvin och Towe följde med Susanne till Svenstavik. Hon skulle bara dit fram och tillbaka men jag tänkte att om jag följde med så fördrev jag ju tiden i alla fall och slapp vara rastlös!!

Melvin somnade på en gång, vi pratade lite om både det ena och det andra, hon uträttade sitt ärende och sen åkte vi hem igen! Stannade på Nisse´s i Åsarna! Susanne bjöd oss på en "budda-rulle" som vi fick ta med hem (tack så mycket!), Melvin köpte smörkuvv och Susanne en mandarintårta!

Budda-rullen åt vi som mellis när alla barnen kommit hem, ja melvin blev utan för han följde med farmor hem!
Alla tyckte jätte mycket om den blåbärsfyllda gräddbakelsen med marängbotten! det var en sen Alla Hjärtans Dag bakelse från Svärmor/mamma/farmor!

Sen vek vi lite tvätt, Göran lade som vanligt in allt i "klädkammaren", Hilma prövade lite skor som jag hämtat på vinden och strax därefter så hade vi betat av någon timma till och det var dags att ge oss av för att inta salt sill och pärer på Thunellvägen! Susanne och Patrik har bjudit oss på middag ganska ofta nu på slutet känner jag och det är nog hög tid att bjuda igen snart! bara att lista ut när och vad!!!

Maten var jätte god men SALT som den iofs. ska vara men jag är fortfarande törstig och ändå har jag druckit ca 1 liter vatten sen vi kom hem!!! Casper och Hilma åt pärer och sitt, de andra tre i mitten åt fiskbullat i stället men de smakade på sillen också!
Vi pratade även om att vi skulle ha gjort ett storkok på kalops framöver!!! det är ju så gott men man gör det allt för sällen, jag har t.ex. aldrig tillagat det ;0)

Barnen sover sen 19.30, jag hann duscha innan Göran 19.45 åkte iväg på bandy, nu är klockan 22.00 och han lär väl vara hemma snart!
har ingen aning om vi ska fika någonting, men jag tror att det skulle vara lite gott med te och smörgås! har lite te-kakor i frysen som jag kan tina medan han står i duschen!

I morgon ska vi till Svenstavik igen, Towe ska på läkarkontroll och jag tror att mamma ska få passa Hilma och Melvin under tiden för hon skulle ändå vara hemma och sen hälsar vi på henne en stund efteråt innan vi åker hem.

Jag missar alltså kyrkis i morgon, vilket är synd men de har bara barnläkaren där på torsdagar tydligen så det är väl bara att gilla läget!

På återseende! Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus