Towe 1 månad!

Usch vilken dålig koll jag har! fast jag tänkte faktiskt på det för några dagar sen men sen föll det bort!

Towe blev ju 1 månad i förrgår (6 februari), hade tänkt göra ett inlägg med månadsbild men det får jag försöka med i morgon i stället, i så fall läger jag den i detta inlägg!


Tiden går i alla fall jätte fort och man ser verkligen hur mycket hon vuxit och hur hon utvecklas! Hon är redan väldigt stadig i huvudet men det var hon redan efter några dagar, nu håller hon huvudet uppe små stunder men som sagt bara efter någon dag lyfte hon huvudet själv!

Lade henne på mage en stund igår på skötbordet och hon lyfte på huvudet då också, dock bara rakt upp så att hon såg ut som en pinne men det är mer än jag hade förväntat mig! Minns inte att de andra varit så tidiga med det...

Huvudsaken är att hon mår bra och växer som hon ska och det gör hon! Mjölk har jag också så det räcker och kanske blir över men det är absolut inget jag klagar på, är bara glad att det läcker lite här ock var! När det rinner till sätter hon i halsen för att det kommer för fort och nästan alltid från det högra bröstet mest!

Har egentligen inget alls att klaga på varken när det gäller hennes eller mitt mående, jag tar det lugnare än vanligt och hittar inte lika mycket, tar det viktiga och stressar inte i onödan, typ som man ska göra! Tar vara på tiden helt enkelt, tänk om det är sista gången jag får uppleva att ha en liten bebis!!!?

Ska som sagt försöka komplettera med en dagsfärsk bild på vackraste Towe i morgon!


Puss

Kommentarer
Postat av: millan

Oj vad tiden går fort. Redan 1 månad. Ja vad ska man säga tiden går för fort ibland. Och redan så stadig på huvudet. Ja vi väntar med glädje på lite bilder på Towe och de andra vackraste Meyer barnen :)



Nä jag tror inte att det är sista gången du få uppleva att ha en liten bebis ;)



Kram kram

2011-02-09 @ 09:24:01
Postat av: Kimsan

jag ska verkligen försöka komma igång med kameran så att jag har lite mer att visa!

Och jag har också en känsla av att det inte var sista gången jag födde ett litet underverk ;0)

2011-02-09 @ 11:14:41
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: syster/moster Tina

Åh va fin hon är! Nej inte varken tror eller tycker jag att Towe blir er sista :) Hade jag varit er hade jag tagit ett lite brake i bebisverkstaden och skaffa en sladdis eller två om några år ;) Man får ju ändå öva på att göra barn under tiden ;)



Puss och kram

2011-02-11 @ 08:46:55
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Du menar att vi ska ta en paus så du /ni hinner i kapp ;0)

Puss <3

2011-02-11 @ 20:39:07
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: syster/moster Tina

Haha ja precis ;) Ne men att ni hinner ju få fler även om ni tar ett litet brake, ni är ju fortfarande unga och superfertila :D puss

2011-02-12 @ 08:05:32
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus