Towe 4 veckor!!!

Idag är det hela 4 veckor sen hon kom, lilla älskade Towe! Det är ju helt otroligt att man kan få så många barn och älska alla lika och så mycket som man gör!!

Hon har börjat bli väldigt mycket mer vaken nu den senaste veckan, kikar runt mer och mer, fokuserar blicken och jag fick faktiskt ett leende igår!!

Hon växer och frodas, syskonen tar alla väl hand om henne och är så försiktig och gosiga med henne, alla vill hålla henne men de väntar på sin tur och vet att alla inte kan hälla på samma gång! Hilma bryr sig på sitt eget lilla vis, ska pussa, klappa och vara go emellanåt, hon vet att hon finns och accepterar det bra!

Maria väntar ju sin andra nu, beräknas komma i april och när hon höll Towe idag så låg hon och lät mest hela tiden, precis som att hon försökte prata! Det händer nya små saker varje dag!

Speldosan i form av en nalle som vi har ovanför skötbordet gillar hon, hon är för det mesta jämt nöjd på skötbordet, antar att det är skönt att få en ny blöja då och då!

Älskar som sagt denna lilla nya varelse minst lika mycket som alla de andra och man börjar redan se en helt ny individ i henne och inte bara en bebis! Kan man verkligen få nog av dessa små? Har en känsla av att många i vår omgivning kan tycka att det räcker nu men jag är inte så säker på det!

Bjuder på en bild från idag då Melvin skulle sytta sin lillasyster och somnade!

Kram, pip, puss älskade små underbara barn!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ååååååhhhhh.,.. vilken underbar bild!!!! :o)

2011-02-03 @ 22:49:27
Postat av: Kimsan

Ja den är härlig! Världens bästa barnvakt ;0)

2011-02-04 @ 08:49:41
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: freja

nej vilken söt bild! :D

2011-02-04 @ 12:48:28
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
Postat av: Milla

Underbar bild :). Tänk att hon redan är fyra veckor. Den första tiden går alldeles för fort tycker jag. På måndag är det bara tre veckor tiks jag får möta min bebis :).

Kram

2011-02-05 @ 11:34:46
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Annica

gu så söta!

2011-02-05 @ 11:48:01
URL: http://trollmorsbusungar.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Milla: Tiden går verkligen fort, den bara susar förbi så det gäller att ta vara på den på bästa sätt! Önskar jag kunde få vara "hemmafru" som du och inte behöva känna ångest för att jag sen måste gå tillbaka och jobba...



Annica: Tack så mycket! ja annat än söta kan man inte säga ;0)

2011-02-05 @ 14:52:22
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus