Ute faller snön...

Och jag bakar fortfarande! Fast klockan är ju bara 10.45 ännu så dagen har ju bara börjat!

Hilma sitter och dricker svag saft och äter mariekex! Saft för att försöka få i henne så mycket som möjligt att dricka, även om hon gillar vatten också så dricker hon det mest bara för att hon är törstig, går att få i henne mer med saften!

Första plåten med havrelimpor står nu i ugnen, degen till semelbullarna blev nyss klar och ska jäsa! Towe sitter här på kökssoffan i babysittern och sover, Jonna, M&M är i rummet och spelar DS, Göran tar det lugnt och kikar på film med Robert Gustafsson!

Blir troligen pizza till middag idag men måste på Grindes för att köpa lite mjölk och banan först, jag har snart förbrukat den lilla mjölk vi hade hemma på bakningen!

Känns som att jag har sovit ganska bra inatt även om det blev sent igår IGEN!! Göran kom på att vi skulle fika och dricka te efter klockan slagit 23.00! Jag hade ju redan fikat en smörgås men fick i mig en till ;0).
Hilma har vaknat flera gånger under natten men Towe har sovit så gott i sin säng, tog upp henne vid 03.40 tiden om jag inte minns fel, då ville hon äta och sen lade jag tillbaka henne lite senare under natten då Meja kom tassande, hon var kall och frös... Men det var bara för att det slocknat i kaminen...

Känns som att jag håller på att få tillbaka min energi igen, har inte riktigt varit mig själv på den fronten sen Towe kom men det kanske inte är så konstigt!? Därför har jag tagit det lugnt och bara gjort det nödvändigaste ett tag och det funkar ju också! Apropå det så ska jag nog hänga lite tvätt snart... men det är ingen brådska...

Ikväll är det troligen bandy för Göran i vanlig ordning och jag tror Casper skulle få följa den här gången! Han missade skidträningen igår men kanske var lika bra eftersom han är lite hostig och snorig han också, mest snorig...

Får se hur långt min energi räcker, kanske bakar lite negerbollar senare så vi kan mysa ikväll när grabbarna inte är hemma! Synd bara att Meja inte gillar negerbollar, hon är nöjd efter en enda! För sött och sliskigt...

Nä hej hopp så länge...

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja jag tycker vi förtjänar lite framgång nu! :)

Ja huset är jättefint ;)

Ja Jag hade nog tänkt ha den kvar och försöka fortsätta skriva :)

Den nya bloggen tänkte vi bara bjuda in speciella läsare till, du bla såklart ;)

Åh vad jag saknar er! Hoppas ni förstår det, men har lite svårt att komma ifrån nu men jag kommer och hälsar på er såfort jag kan!

Puss och kram, älskar er! <3

2011-02-04 @ 14:16:01
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Det verkar ju i alla fall som att ni är på god väg!

Ja, adressen till den nya bloggen vill jag verkligen ha! Skoj att ni ska kunna skriva på den båda två!

Vi förstår att du saknar oss och vi saknar dig! Förstår även omständigheterna mer än väl, inte så lätt för oss heller nu... men allt går!

Puss, pip, kram ;0) älskar dig syster <3<3<3

2011-02-04 @ 19:02:24
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus