Mera ordning och reda!!!

Morgonen började med en sur Jonna som inte ville kliva upp, inte ville gå ut med hundarna, inte ville äta upp sin gröt... hon blev dragen ur sängen, slapp gå ut med hundarna, var tvungen att äta upp gröten och missade nästan skolan...
Casper var klar i tid och hann med bussen, Göran sa att Jonna fick bli hemma eftersom hon inte åt sin frukost... Jonna funderade och funderade, sen åt hon sin gröt, klädde på sig och ville till skolan så Göran skjutsade henne... men i morgon är det bad och missar hon bussen då så missar hon badet helt enkelt!

Jag tog mig en dusch efter frukosten, efter att jag klätt på Hilma. Sen klädde jag på mig och så hjälptes jag och Göran åt att klä på Meja och Melvin. Meja skulle på dagis och Melvin ville följa med så vi tog snowracern dit!
Riktigt härligt väder var det ute, lite små kyligt utan täckbyxor men solen sken och luften var frisk!

När jag och Melvin kom hem igen så bytte jag blöja och klädde på Towe, Göran hade lagt en trött Hilma så hon sov, jag matade Towe och sen ville Melvin äta äpple och kika på Pippi i Caspers rum.

Då passade jag och Göran på att sortera och sätta in alla räkningar från 2010 i en pärm! så nu är det också gjort! Bara ca 1300 framkallade kort som ska in i album också men det tar vi en annan gång! Det finns så många små saker som ska göras och som man ofta glömmer bort då man har tid... t.ex. så ska jag sätta upp barnens skyddsänglar ovanför deras sängar igen efter att vi möblerade om för mer än 6 månader sen!!

Hilma vaknade precis när vi var klara så det var bara att hämta henne och värma lite lunch, himlans bra timing!!

Hust nu håller Hilma och Melvin på och "bakar" på bordet i tv-rummet! de har hämtat förkläden, skålar och lite olika redskap här i kökslådan!! Towe sitter i babysittern och är lite mitt emellan trött och pigg, hungrig är hon troligen inte men ska ge henne lite tutte snart ändå, kanske är det som behövs för att hon ska somna!? Brukar vara så ibland och det gör inget alls!

Casper och Jonna kommer snart hem och då ska de om de behöver, byta om och sen ska vi bege oss till hockeyplanen för lite skridskoåkning! Undrar just om jag också kanske ska åka lite... men får se ifall Casper släpper ifrån sig mina skridskor eller inte :0). Han har mina och Tony lånar hans, men Tony har klagat på att Casper är för små till honom så då kan vi ju ta tillbaka dem så kan Casper få ha sina när jag vill ha mina!

I alla fall så ska jag ta två av barnen i vagnen och promenera fram och Göran ska ta resten i bilen, hämta upp Meja på dagis ska han göra också.
Jag har tagit fram en påsen med bullar som vi ska ha med oss och så ska jag plocka med en flaska med vatten och ett paket kex också!

Beroende på hur länge vi blir borta så är nog planen grillkorv och pommes till middag! det är någonting man verkligen kan längta efter ibland och nu var det väldigt länge sen vi åt det!!!

Nä man kanske ska börja förbereda och göra sig klar då så man slipper bli i sista sekund som vanligt ;0)... tycker mig känna att Hilmas blöja behöver bytas också!!!

puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus