Amningsnappen!!!

I natt åkte amningsnappen fram, visste egentligen inte vart jag hade den och om den ens fanns kvar men så slog det mig plötsligt att den kanske låg i skåpet tillsammans med napparna till alla nappflaskor! Och mycket riktigt så var den där, till min lättnad!
Kände att varför sa jag lida mer än nödvändigt, såren på bröstvårtorna läker ju dubbelt så snabbt om de får vila lite! Visst gjorde det ont även med amningsnappen men inte ens hälften så mycket och det blir lättare att slappna av! Dessutom så kändes det som att trycket i brösten släppte lättare också! inte skönt med två sprängfyllda blyklumpar till bröst, ömmar en aning kan man säga!
Har använt den varje gång jag ammat Towe idag förutom två gånger då jag var hos svärmor och hade glömt den hemma... men det gick ju det också och såren är redan mycket bättre!

Towes navelsträng lossnade förresten igår (redan), är ju så olika hur länge den sitter men jag tror att blöjan skavde precis och därav lossnade den tidigare! men måste såklart fortsätta rengöra dagligen eftersom det fortfarande inte är riktigt läkt i själva naveln.

I morgon ska vi på BVC och väga Towe för första gången, fick tid kl 09.30 så jag ska vara så fräck att jag lämnar Meja på dagis en liten stund innan 09.00 för att vi ska hinna i tid. Ska även höra med Susanne om Hilma och Melvin får vara där medan vi är iväg, hon är ledig förmiddagen och det kan vara skönt att slippa släpa med dem, även om det inte heller är något större problem...

Kommentarer
Postat av: Monika Weisten

Finns det amningsnapp, tänk om jag hade vetat när jag ammade Liva, kanske jag kunde ha hållt på längre.

2011-01-12 @ 22:44:16
Postat av: Kimsan

Ja det var ju dumt att du inte visste det... hur länge ammade du henne och varför slutade du, ver det för att vårtorna blev såriga?

2011-01-13 @ 20:13:25
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus