Bara halva ligan...

Blev bara halva ligan kvar hemma efter lunchen... Meja följde ju med farmor redan efter frukosten, sen åkte Jonna med Maria till Hogdal och ska sova över där i natt. Äntligen så fick hon åka dit och stanna över natten, det är något hon velat göra länge och sett fram emot men det är ju inte alltid det passar så hon har fått vänta ett tag, men idag så passade det jätte bra!
Hon blir så glad och engagerad, packa skulle hon göra på en gång och på ett kick så hade hon packat och klätt på sig! Så hon kan ju verkligen om hon bara vill! En dag lär hon inse att även om saker och ting är tråkiga så måste det göras och att hon själv tjänar på att göra det direkt i stället för att dra ut på det hela! Men hon är ju bara 6 år men ibland glömmer man bort det eftersom hon alltid varit så tidig och snabb i utvecklingen, hon kan mycket den damen och lär sig snabbt! det kommer hon säkerligen ha nytta och fördel av när hon blir äldre bara hon lär sig att använda det på rätt sätt!

Hilma var jätte trött efter lunchen och somnade direkt när jag lagt henne i vagnen, Melvin somnade så småningom i soffan och det var väldigt lugnt här en bra stund! Casper följde med en kompis hem efter skolan, samma kompis som han var hos igår!

Blev en rätt så slö dag, har tvättat en maskin, tagit hand om Towe och de andra och sen bara myst! Men sen fram på eftermiddagen, när klockan närmade sig 16.00 och det blev middagstid så kände jag mig jätte trött och tung i huvudet... Göran åkte på Grindes och handlade bland annat till middagen och jag började röja undan lite i köket. Satte igång lite musik och vips så var energin tillbaka!
Vi gjorde Pizza till middag, så skönt när vi är båda två i köket och lagar mat och fixar! jag gjorde degen, Göran fixade salladen, sen hjälptes vi åt med alla tillbehör, Hilma satt i sin stol och diggade musik, Towe fick provsitta babysittern, Meja och Melvin var både här och där, lekte lite ena stunden och var med oss i köket nästa! Göran hämtade hem meja när han ändå var och handlade.

Casper blev kvar hos Marcus på middag i dag också, jag ringde och vi bestämde att Göran kunde hämta honom efter bandyn.

Middagen blev ganska sen idag och vi satt länge och åt, Towe hade ätit precis innan så jag kunde äta i lugn och ro för en gångs skull! I alla fal utan at ha henne vid bröstet samtidigt som jag åt!
Klockan var närmare 18.45 innan vi var klara, hade plockat undan mycket innan vi åt så det gick snabbt att röja undan efter middagen! Meja hade mumsmums med sig från farmor som de mumsade i sig till efterrätt! Göran åkte strax innan 19.00 då bandyn började, barnen kletade klart med efterrätten, sen tvättade vi av munnar och händer innan vi städade upp alla leksaker. Både Meja och Melvin hjälpte duktigt till, sen var klockan så pass mycket att det var dags att borsta tänderna och sova.

Meja ville vara uppe lite längre så vi kom överens om att hon skulle lägga sig i sin säng som vanligt och sen när jag nattat Hilma och Melvin kunde hon komma och sitta uppe en stund! Hon ifrågasatte ingenting utan förstod på en gång vad det handlade om och det gick jätte bra!

Mamma ringde precis när Hilma och melvin lagt sig, satte mig med Towe i soffan och efter 20 minuter ropade meja, jag trodde hon hade somnat i alla fall... men hon hade legat där och väntat på att jag skulle säga till henne... min lilla älskade Meja, hon är så go!
I alla fall så gick jag dit och talade om att hon fick komma och att jag trodde att hon somnat! Hon kikade på Let´s Dance, höll Towe i knät och jag pratade med mamma i telefonen. Efter en stund ville hon inte hålla Towe längre så jag tog henne och meja myste ner sig under filten och fortsatte kika på tv:n.

Jag pratade med mamma i ganska precis 2 timmar, Meja var fortfarande vaken då Göran och Casper kom hem men vid det laget så märktes det att hon var trött för hon kunde inte alls sitta stilla och strax efter 22.00 fick hon gå och lägga sig!

Casper fick fika med oss innan han gick och la sig och nu är jag väldigt trött och tung i huvudet, är egentligen för sent för att sitta här och detta inlägg känns en aning grötigt... men så får det bli...
Nu ska jag ta och stänga ner, borsta änderna och sen ta med mig Towe upp till sängen och sova!

Natti natt
Puss & kram!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, är lite förvirrad att hålla reda på alla namn på barnen (vem är yngst osv.). så det vore roligt om du gjorde ett inlägg med bilder o ålder osv på barnen :)

Tycker du gör ett kanon jobb och verkar vara en tjej som verkligen passar och njuter av att vara mamma.

2011-01-22 @ 10:29:56
Postat av: Kimsan

Givetvis ska jag göra det! Förstår att det kan vara svårt att hålla reda på alla!

Ja jag njuter verkligen av att vara hemma! Gruvar mig för att börja jobba igen, det kryper i hela kroppen när jag tänker på det! Och mest för att jobbet är 10 mil hemifrån och restiden blir dryga 3 timmar/dag!!! Är borta från hemmet drygt 12 timmar/dygn när jag jobbar...

2011-01-22 @ 11:15:12
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus