BÖTER!!!

Är trött och Towe vill snart ha mat men jag gör ett snabbt och kort inlägg i alla fall!

Morgonen gick ganska bra idag, inget gnäll! jag klev upp 20 minuter tidigare och tur var väl det för i stället för att gnälla så såsade både Jonna och Casper på så tillslut var de lika sena som vanligt!

Blev en lugn förmiddag, jag och Melvin lämnade Meja på dagis! Meja tog med sig skidorna idag men jag bar dem och M&M åkte på snowracern! Hilma och Melvin har varit rätt trötta och lite griniga båda två men tillslut var det dags för lunch.

Efter lunchen klädde vi på oss och åkte mot Svenstavik, Göran hade tid bokad med jobbcoachen och jag tänkte passa på att besöka bvc för vägning av Towe! Vi hämtade meja tidigare på dagis och så hängde jag ut nyckel till Jonna och Casper, ringde och talade om att vi åkte och att de kunde fika när de kom hem.

Väl i Svensta så var vi in på Dollar en sväng, köpte lite nödvändigheter som tandkräm, sköljmedel, tandborstar mm. och så köpte vi faktiskt två klänningar till barnen! En is-prinsessklänning och en vanlig prinsessklänning, har jo lovat Meja länge att vi ska köpa och idag slog vi till, det var halva priset på den ena!

Sen hälsade vi på mamma på jobbet i knappt 1 timma när Göran var på möte. När han kom tillbaka och hämtade oss var det ju tänkt att vi skulle väga Towe men det glömdes helt bort då Göran fått BÖTER!! Han åkte fån en parkering och tog på sig bältet när han svängde ut och detta såg ett par poliser i en polisbil och detta kostar då en summa av 1500 kr!!! Härligt! Precis vad vi behöver!!! NOT... men det är inget att göra någonting åt, ingen ide att försöka ljuga heller ju...

När vi kommit en bit på väg hem så ropar Meja från baksätet att Hilma inte har något bälte och såklart hade jag glömt spänna fast henne!!! FY på mig men det har faktiskt inte hänt förut och det kommer troligen inte att hända igen! va pinsamt det hade varit om vi blivit stoppade igen, men det var ju verkligen tur att det inte händer något en sån gång och det är vi mest tacksamma för!
Vi var lite virriga och upprörda båda två, mamma också för hon hade fått skäll av sin chef att vi var och hälsade på! det var tydligen " INTE OKEJ"...

Ja sen kom vi i alla fall hem, vi packade oss in och klädde av oss, Towe fick mat och sen var det hög tid att börja med middagen. Fisk, potatis och äggsås! Gott var det och alla åt bra!

Sen var det bara bompa och nattning kvar... dagarna går verkligen fort ibland!

Jag har suttit i soffan och gosat och myst med Towe, kikat på Sofias änglar, Göran har spelat data...
Telefonen ringde och det var han som åkte med i ambulansen när Towe föddes, han skulle berätta att vi hade en nalle som väntade på bvc! För även om jag inte var i själva ambulansen när hon föddes så låg jag ju på deras bår!! Lite roligt!
Sen ringde mamma, hon ville tala om att hon ifrågasatt chefen och tydligen så får inte barn vara på besök då det är en arbetsplats... diskriminering!

Vi avslutade kvällen med lite te och hårdbröd smörgås och nu är jag både trött och tung i huvudet, lite smått spännings huvudvärk men det går nog över bara jag får sova! Natten tills idag sov jag bra, Towe i sin säng (halva natten), Göran på soffan och ingen Melvin som kom förrän 05.30!!! med andra ord kunde jag bre ut mig hur mycket jag ville! men Göran hade gärna fått ligga tätt intill!

Nä kort var det och långt blev det i alla fall!
Göran  var snäll och gick ut med hundarna och lastade vedvagnen innan natten, det kan ju behövas då vädret slagit om igen och det är -22 grader ute!!! Vilken vinter!!!

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Angående barn på arbetsplats så kan du om du vill be Maud att fråga sin chef vart det står skrivet eller vilka regler som reglerar huruvida barn får vara på en arbetsplats eller inte. Skulle vara intressant att veta. Gissar att det är ren maktutövning från chefens sida. Kram Susanne

2011-01-26 @ 19:36:40
Postat av: Kimsan

jag sa till mamma att jag inte hade sett några skyltar om att barn inte var välkomna!!!! Chefen sa att det hade något med försäkringar som inte täcker om det skulle hända någonting, men vi var ju bara och hälsade på! barnen fick ett varsitt papper och en penna och ritade lite och så kikade de i tidningar. det var på slutet av dagen och de hade inget speciellt att göra så jag tror också att det bara har med makten att göra! En chef får aldrig ställa sig över sin personal på det viset, hon är inte bättre än någon annan men verkar tro det! En glädjedödare!

Kram

2011-01-26 @ 21:20:36
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: majja

Men alltså......var det Martina som klagade? Var du på jobbet eller tingshuset? Kan ju vara bra att veta. Brukar hälsa på med Kevin ibland. Inte ofta men det händer. Dock har aldrig bossen varit där då.....

2011-01-27 @ 00:00:15
Postat av: Kimsan

Ja det var den kvinnan ja! Du ska nog vara glad att hon inte varit där då du hälsat på... det var uppe på själva jobbet den här gången.

2011-01-27 @ 13:30:05
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus