igår lördag...

Även igår gick vi och la oss tidigt så det blev inget skrivet då heller...

Lite sovmorgon tog vi, men inte så jätte länge, strax efter 09.00 klev Göran upp och tände i kaminen, jag låg kvar så att Towe fick äta innan jag gick ner. Göran hämtade ved och jag fixade frukost.

Efter frukost och lite annat stök tog jag mig en dusch och sen tog vi med oss Meja och Melvin på Grindes och handlade lite.

Fixade lunch när vi kom tillbaka, pannkakor och plättar, klockan vad närmare 14.00 när vi väl satte oss vid bordet. Pappa, Milla och Jacob kom precis när vi skulle till att äta, men det gjorde ingenting, Jacob fick smaka sin första pannkaka!

När lunchen var undan plockad och det hade druckits lite kaffe och pratats en del så åkte Pappa och Göran till Fåker för att hämta bord och stolar som skulle köpa av en bekant. Milla och Jacob stannade med oss :0)

Jacob blev trött ganska snart så Milla gick upp för att sova ner honom, men han ville inte riktigt komma till ro, så hon prövade lite av Hilmas välling och sen så somnade han äntligen efter lite gnäll, tog lite tid men så kan det ju vara ibland.

Benny var här och busade med barnen en stund!! De flög flygplan i soffan och alla utom Casper ville vara med, ja Towe var inte med heller...

Towe fick en jättegullig body av Benny också! Tack så mycket!

Det har märkts på barnen att de var uppe länge i fredags, trötta och griniga, rastlösa och lite kinkiga...

Började så smått med maten innan Pappa och Göran var hemma, sen fick jag hjälp av Göran när de kom, vitlöksris, stekt kassler, sparrisomelett och sallad! Gott var det!

Senare gick pappa och Göran ut för att lasta soffan i släpvagnen, Pappa och Milla ska låna vår gråa soffa tills vidare, får se om de gillar den och kanske behåller den mot en peng!?
jag nattade i alla fall Hilma och Melvin medan de var ute och sen fick de andra lite ostringar sen fredagen att mumsa på innan läggdags.

Pappa och Milla stannade tills klockan var närmare 21.00 om jag inte minns fel, då skulle de hem och lasta ur vagnen och bära upp soffa och montera köksbord! Snart har de ett helt hem!

Jag och Göran kikade lite på tv, kikade lite i skålen med godis som var kvar men sen gick vi som sagt och la oss före kl 23.00!! Skönt att komma i säng innan 00.00!!

Puss å kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus