Julen borta och huset städat!!!

Det blev sent idag också, 9.30 var jag uppe.... Casper var inte hemma så det var ganska tyst, hörde hur Jonna och meja låg i soffan och spelade DS, Melvin och Hilma vaknade strax innan vi klev upp!

Besökte toaletten, askade ur och tände upp i kaminen, lagade frukost, Göran gick ut med hundarna och sen åt vi. Efter frukosten fick barnen på sig kläder, de som ville i alla fall, Jonna har haft nattlinne hela dagen!

Sen gick jag upp och började städa lite, bäddade rent i sängen, dammtorkade våra grå hyllor, möblerade om lite, dammsög och till sist skurade jag golven och trappan!

Sen plockade Göran och Casper bort julen här nere, gick ut med lådorna och tog in den gula spjälsängen! De åkte fram på skolan också för att kolla om hockeyplanen var plogad men det var dåligt med det, skolgården var ju inte ens plogad så han körde nästan fast... allt stannar visst bara för att det är lov!

Det har fixats med lite av varje här idag, lagat någon trasig lampa, bytts gardiner, skruvats säng, flyttat och städats databord, ja och så avslutade vi med att städa hela nedervåningen också! Skönt att ha det gjort, så nuuu kan bebisen komma!!!

Hilma vill inte alls sova, lika var det igår, hennes rutiner har blivit lite omruskade när vi sovit så länge och hon sovit senare på dagen... ska ändra tillbaka det så fort som möjligt!! Igår fick hon komma ner och vara uppe en stund till, ända till 22.00 men det blev inte så mycket bättre så kväll får hon ligga tills hon somnar, kikar till henne lite då och då så att hon inte slänt bort nappen. Jonna och meja är också fortfarande vakna... hoppas de somnar snart!
Duschat har jag hunnit med efter nattningen också, måste ju det när det är nybäddat i sängen!!!

Börjar känna mig lite fikasugen också, men vi har nog inget bröd uppe.... kanske ska ta fram det så det finns, fast det hinner ju inte tina ändå tills nu ikväll... fast vänta lite, det finns tekakor och räkor i frysen och ägg och majonnäs i kylen!!! Vad blir det!!!??? RÄKMACKOR!!!

I morgon har jag tid hos BM igen, kl 10.00 ska vi vara där, hoppa verkligen att det är sista gången för denna gång! Vill ju att bebisen ska komma nu, skulle vara skönt om det inte blev precis i pappas flytt... det återstår att se, det blir när det blir och det blir säkert jätte bra!

Nä mackor var det...

Puss Puss

Kommentarer
Postat av: millan

Full fart... Tänk om en annan hade ´den energin :)



Så skönt att höra att fler går med pyjams/nattlinne hela dagen. Jacob har också haft pyjams på sig hela dagen idag.



Ja nu är det inte många dagar kvar innan vi ses. Ha det gott Kram kram

2011-01-02 @ 20:59:09
Postat av: Kimsan

Melvin är specialist på att ha pyjamas hela dagen!!! Det är skönt att bara vara ibland! och ja snart så ses vi!!

Kram kram

2011-01-02 @ 23:06:02
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus