Måndag hela dagen...

Det blev en rätt så lugn dag, Jonna, Meja och Melvin har lekt på sitt rum större delen av dagen, men på eftermiddagen blev det lite film, märks att de inte är vana att kliva upp så tidigt som det blev i morse. Vi åt lunch lite tidigare idag, strax efter 11.00 och sen var det hög tid för liten Hilma att sova i vagnen! Närmare 15.30 var klockan när hon vaknade!

Towe har sovit längre stunder idag och inte velat äta lika ofta och det har varit rätt skönt, hon verkar trivas med att ligga i spjälsängen också och störs inte alls mycket av ljuden runtomkring, hon är väl van sen hon låg i magen skulle jag tro!

Brösten är fortfarande ömma men det är lite bättre, om några dagar så är det nog ingen fara alls, då kan man mysa och njuta av att mata henne, gör jag nu också men det är lite svårare när det bränner i bröstvårtan...

Fick en överraskning med posten idag, betalade ju skatten på bilen nu i slutet av december, 3026 kr men idag fick vi en räkning till... tydligen så blev det någon lagändring den 1 januari och skatten blev då höjd så nu ska vi betala 600 kr till!!! med andra ord så kommer vi få skatten uppdelad från och med nästa år så vi betalar varje kvartal...

Pappa ringde en sväng idag också, mest för att tala om att de från och med nu har en vanlig telefon, de kopplade in den idag på förmiddagen! Frågade om de sovit gott första natten på nya stället och  Milla och Jacob hade väl tydligen det men pappa hade haft ännu en natt där han drömt att han varit arg och sparkat på flyttlådor!!! han drömde det första natten de sov här också och när han sparkade så stod vårat vardagsrumsbord i vägen och han fick väldigt ont i benet! Han var visst upp och hoppade och dansade runt här mitt i natten för att det gjorde så ont!! det hade jag nästan velat se, hihi!!!

I morgon ska Göran tydligen ut och åka bil igen, jag är väl inte överlycklig över det men nu är det på det viset, han ska följa med en kompis som behövde en extra förare för han ska hämta en bil söder över. de skulle fara redan 05.30 i morgon bitti men jag räknar ändå med att han inte är hemma förrän närmare 20.00 på kvällen, lika bra att ta i lite extra.

Direkt efter middagen så blev det dusch för alla barnen, inte Casper för han duschade på skolan idag och så var han inte ens hemma nu ikväll... Göran rengjorde och klippte alla finger och tånaglar på dem också!! Blir ju några naglar ;0).
Sen satt de i pyjamas och kikade på bompa innan det 19.00 var dags för kvällsfika och sen in på badrummet för att borsta tänder och sen raka vägen i säng! de tre större fick ligga och läsa en stund och sen lyssnade de på saga.
Jonna gjorde några försök med att hon inte kunde sova, något som hon fått för sig de senaste kvällarna bara för att hon vill vara uppe längre! Kanske hon är lite spänd över att skolan ska börja igen också!?

Nu ikväll har vi kikat på familjen Annorlunda, inte lika intressanta familjer denna säsong men nog för att vi ska vilja kika i alla fall! Sen skulle jag se spårlöst men slumrade till rätt många gånger under programmets gång, fick i alla fall se slutet! Sen gjorde Göran fika, jag satte mig här för att vänta på att teet skulle kallna lite, men snart är det väl för kallt!?

I morgon är det som sagt skola även för Jonna och så ska Meja på dagis och jag är själv hemma så det blir till att släpa med sig alla ut! men det går nog säkert bra!

På onsdag ska Göran träffa jobbcoachen för sista gången, Casper ska till tandläkaren och jag ska försöka få en tid för att väga Towe, men det ska nog inte vara några problem...

Nä jag får skriva mer i morgon, det är sent och jag ska hinna dricka lite te innan det är dags att krypa ner i sängen!

Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag gillar ju familjen från Märsta med tio barn, men dom som ska öppna det där caféet verkar ju såå tråkiga!! Jag saknar Älvdals-familjen!

2011-01-10 @ 22:52:11
Postat av: Kimsan

ja precis, de i Märsta är härliga, och café familjen tråkiga och den tredje är ganska oorganiserade ;0)! Jag saknar också familjen från Älvdalen, de var så härliga och spontana!

2011-01-10 @ 23:04:36
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Hej Kim,

Jobbigt för dig med såriga bröstvårtor :(. Har inga bra tips annat än de du provat redan. Hoppas det läker snart. Jag har faktiskt aldrig fått sår när jag ammat, tack och lov.

Hur är det med dig annars, känns kroppen okej efter förlossningen?

Det vore ju såå kul om du orkar lägga ut lite mer bilder på det nya underverket. Är ju själv så bebis sugen nu så såklart ;).

Hur tar Hilma det med nya bebisen? Jag funderar mkt över hur det kommer gå med Alva. Hon är en väldigt bestämd dam. Hur är Hilma?

Stor kram

2011-01-11 @ 13:12:25
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Nå jag vet inte varför jag får såriga bröstvårtor, har fått det varje gång mer eller mindre men jag har en teori om att min alltid sugit väldigt hårt och så har de haft små munnar! Plockade fram amningsnappen i natt och det känns bättre!

Kroppen känns helt ok efter förlossningen, lite små ont i ryggen men det blir väl så, ingen stor mage som tynger på framsidan ;0)

Jo då jag ska lägga ut fler bilder, blev bara så sent igår så jag orkade helt enkelt inte... Förstår att du själv längtar!

Hilma ignorerar för det mesta Towe, struntar att hon ligger i knät och klättrar över bara, men så har inte de andra varit, tänker på Meja och Melvin som varit i hennes sits båda två! Men ibland stannar hon upp och ser henne verkligen, är lite gosig och ska peta lite men inte mer... tror att det kommer, hon behöver bara lite tid att förstå!!

Hilma är också väldigt bestämd men ändå rätt så medgörlig!

Kram kram

2011-01-11 @ 15:07:20
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus