onsdag forts...

Orkade inte skriva något igår kväll, att och myste med Towe i soffan i stället och sen blev vi trötta och gick och la oss!

När vi tinat upp inne en stund och lyssnat lite på musik så bytte jag den illaluktande blöjan på Hilma och sen åt hon och Melvin lite frukt! Jag passade på att gå ut med vovvarna och lasta vedvagnen under tiden och det gick ju jätte bra! Den enda incidenten som hände medan jag var ute var att katten rev ner en blomma i köksfönstret och det var Melvin snabb att meddela när jag kom in!

Hilma blev mer och mer trött, hade tänkt vänta med lunchen till 12.00 i alla fall men 11.30 åt vi och sen la jag ut henne i vagnen och hon somnade på stört! Melvin ville väldigt gärna kika på Pippi så det fick han, det var faktiskt flera veckor sen han kikade på Pippi nu!

Rörmokaren kom och knackade på dörren, han hade vägarna förbi och tänkte kika lite på hur det såg ut med grejerna på plats så han kan förbereda sig lite på hur allt ska kopplas, vad han ska ha med sig osv...

Susanne kom strax efter 13.00 när hon slutade jobba, hon stannade en liten stund men 13.40 begav hon sig hemåt, hon hade bara några timmar ledigt tills hon skulle börja jobba igen vid 16.00...

Jag ringde Göran, tänkte att han kanske var på väg hem så han kunde fiska upp Meja på vägen men det var han inte... så det var bara att klä på mig, Melvin och Towe och knata iväg... det var nu som Melvin tyckte att jag skulle lämna honom hemma som jag skrev i ett separat inlägg ;0).. (Stooor Melvin).

Melvin åkte pulka till dagis, Towe fick inviga vagnen, bäddade ner henne i den mindre åkpåsen och så knatade vi iväg! PÅ vägen hem skulle både Meja och Melvin samsas om en pulka då det är svårt att dra två pulkor och skjuta på en tvillingvagn samtidigt!!! Det var trångt och bökigt, lutningen blev fel och allt var obekvämt men efter mycket om och men så var vi hemma strax efter 14.30... då ville Melvin fortsätta kika klart på Pippi filmen som vi pausat när vi var borta!

Vad gjorde vi sen??? Jo Towe ville äta, Casper kom hem från skolan, Jonna hade fått lov av Maria (fröken) att stanna på fritids tills Göran var på väg hem och kunde hämta upp henne! Egentligen är det fel att hon får stanna eftersom hon inte ens har en plats på fritids men det var Maria som lovade henne och då är det ju hennes val! Roligt är det för barnen i alla fall!

Casper gjorde läxor och sen stacka han över till Tony. Vi andra väntade på att Göran skulle anlända, jag hade ringt honom och bad att han skulle hämta upp lök som vi skulle få låna av hans mor... blir inte riktigt om man gör köttfärssås utan lök tycker jag!

När han och Jonna kom hem så började jag med maten direkt, Hilma var vid det här laget ganska så hungrig och började bli allt grinigare... Alla barnen var nog trötta för de var överallt och lyssnade inte och bråkade med varandra, Hilma klättrade på bordet och bänken... tillslut fick jag ryta i åt Meja och Melvin och då blev det bättre!

Sen gick resten av dagen ganska så fort, vi åt, barnen kikade på bompa, åt kvällsfika, plockade ihop alla leksaker, borstade tänder och sen var det sängen!

Göran åkte på bandy och jag satte mig i soffan med Towe! Hon är mer vaken en stund på kvällen och sen när hon blir trött så ska hon äta massor och flera gånger innan hon tillslut däckar! Hon hann ligga en stund i sängen här nere innan det var dags att sova och jag bar upp henne till sin säng där uppe och där sov hon tills klockan var någon gång mellan 02.00-03.00 på natten, då ville hon äta!

Tycker allt fungerar så bra med henne och det är så skönt! Hoppas att det håller i sig!

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus