Play-doo!!!

Sent även idag men jag känner att jag måste skriva av mig lite i alla fall!

Kyrkis stod på schemat och vi gick dit i samband med att vi lämnade Meja på dagis som vi brukar. Towe och Hilma fick ligga i vagnen och Melvin åkte fram på vagnen men hade packat ner fleecekläderna till honom så han skulle kunna sova på vägen hem, då skulle Towe få åka i sjalen!

Det blev bara jag och Jenny på kyrkis idag, ja och så mina barn och hennes Manfred såklart! Karin hade gjort en jätte fin smörgåstårta som vi mumsade i oss nästan halva utav! Jätte god var den!

Vi pratade och hade det trevligt, i alla fall tycker jag det och så får vi hoppas att hon tyckte det samma!

Strax efter 13.00 var vi på väg hemåt, lite tidigare än vanligt men det gjorde ingenting, Hilma och Melvin sov så gott i vagnen och Towe innanför min jacka.

När jag kom hem så hann jag klä av mig och sitta och ta det lugnt en stund i soffan innan det var dags att hämta Meja på dagis, Jonna hade stannat nere på dagis och lekt med barnen när hon kom med taxin från skolan så jag fick egentligen hämta hem två barn! Jonna var på jätte bra humör och hon berättade en massa saker på vägn hem och jag lyssnade, meja hamnade lite utanför men hon brydde sig inte så mycket, hon såg rätt trött och sliten ut och ville bara att vi skulle gå lite lugnare och vänta på henne! Meja gofis, det är jobbigt att vara på dagis!

Lovade Jonna på vägen hem att vi skulle göra Play-doo deg, det har jag ju tänkt i flera dagar att jag skulle ha gjort och idag blev det av! Jonna gjorde degen nästan helt själv och det syns verkligen vad hon lyser upp när hon får hjälpa till och känna sig stor och duktig!












Gjorde ju bara en sats först men fick göra en deg till ganska snart för Jonna ville egentligen inte så gärna dela med sig av sin deg som hon gjort!.
När alla väl hade kommit överens och fått varsin deg så lekte de i flera timmar med degen! Minst 2 i alla fall och det är ju faktiskt ganska länge för ett/flera barn!

Göran och jag hjälptes åt med middagen och de lekte med leran, det är synd att vi inte har ett större kök för jag tycker verkligen att det är mysigt när alla är i köket tillsammans även om man kanske gör olika saker men det blir en aning trångt! hundar som sitter och små tigger mitt på golvet, barnstolar överallt, en Hilma som klättrar, stolar vid bänkarna när någon vill vara med och hjälpa till, ja iland blir det ett halvt träningspass i köket bara av att laga mat och plocka ur diskmaskinen!

I alla fall så blev resultatet hemgjorda frikadeller i tomatsås serverat med pasta, i detta fall makaroner!
Casper gick från bordet tidigare än alla andra för han skulle iväg på skidträningen, han åkte med Tony dit och Göran hämtade!
Vi andra åt lite glass till efterrätt och sen fick barnen kika på bompa en stund innan nattning! Hilma fick sig ett litet bad efter att hon suttit mitt på bordet och slickat ur alla skålar med hela kroppen!

Göran stack iväg vid 19.00 och hämtade Casper och Tony, jag fortsatte med att göra klar barnen för sängen och precis när jag skulle till att lägga Hilma och Melvin så var han tillbaka och kunde följa med upp för att säga godnatt!
Jonna och meja somnade ganska snabbt, de var båda trötta efter veckan som varit, det är ju nästan så de gör helg redan på torsdagarna eftersom de är lediga på fredagar. Casper fick vara uppe till 21.00 ikväll men hn var nog lite besviken på att vi kikade på Antikrundan i stället för Sveriges värsta bilförare ;0).

Efter att Casper gått och lagt sig har jag varit ut med hundarna, vi har betalat räkningarna (BLÄ) och sen så har jag surrat en stund med pappa, vi avslutade med att fika lite morotskaka och  nu sitter jag här.

Ska ringa lite samtal i morgon tänkte jag, bland annat till rektorn om det går att få tag på henne!? Men oftast så får man tag i henne, hon svarar även då hon är ledig!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen krypa i säng, Göran fyller ju år i morgon och jag ska försöka med någon form av överraskning...
Gjorde tårtbotten nu i kväll, någon typ av marängbotten och så en typ av vaniljkräm som man ska ha på! Fixade det direkt efter att barnen var nattade, gick ganska så fort sen skötte marängen sig själv i ugnen!

Det kommer att bli en hård tid framöver av olika anledningar men man får lägga tankarna på det positiva och inte tänka så mycket på det som är jobbigt... vet ju att det kommer att bli bättre!

Appro på det så kom jg att tänka på idag, hur lätt det är att locka fram olika känslor och att man inte lockar fram de bra känslorna oftare! bara en sån sak som att verkligen sätta sig in i och tänka efter varför man egentligen älskar en människa som man gör och hur man skulle må utan den människan vid sin sida... då kommer tårar och kärlek i massor på en och samma gång! Tänk kärleken som man har till sina barn och den man lever med, man kan inte tänka sig ett liv utan dem, och tänk om man skulle mista dem man älskar mest av allt! Man skulle gå under som människa!
Så trots att det kan kännas jobbigt och hopplöst ibland så är man så otroligt glad för dem som står en närmast, jag älskar verkligen min familj mest av allt och jag skulle faktiskt inte kunna leva utan dem, de ger mig så mycket glädje och kärlek i livet! och livet ska man verkligen ta vara på för det kan faktiskt sluta när som helst!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

Fint skrivet syster! Hoppas överraskningen blir lyckad och dagen isig såklart! <3 puss

2011-01-28 @ 07:37:43
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus