Söndag och lite skoter...

Idag vaknade jag strax innan 09.00 men vi låg kvar och mös en bra stund, typ 1 timma!! Sen var det dags att kliva upp!

Göran tände i kaminen och jag fixade frukost, plockade ur diskmaskinen och plockade undan efter gårdagens middag, det som inte fick plats i diskmaskinen då!

Kl 11.00 satt vi och åt en mysig frukost, sen plockade jag undan, barnen borstade tänderna och klädde på sig, Göran hjälpte dem och sen på med ännu mer kläder för att gå ut och leka! passa på när det bara är -4 grader och det inte blåser så mycket, igår blåste det jättemycket större delen av dagen och då är det inte kul att vara ute, speciellt inte med tanke på att flera av barnen lätt förfryser sina kinder...

Göran gick ut och började skotta lite annan och jag fick på Melvin och meja deras ytterkläder och skickade ut dem en efter en. Sen klädde jag Hilma och la ut henne i vagnen innan jag vek tvätt för att hänga ny. Sen klädde jag mig själv och sen Towe innan hon fick lite mat.

När vi äntligen vara klara med vårt lilla stök klädde jag även på mig själv ytterkläder, stoppade Towe i bärsjalen innanför mina ytterkläder och sen gick även vi ut. Vi det här laget hade Göran varit och hämtat Patriks skoter, fick låna den för att köra barnen lite både på skotern och efter den på snowracern! Meja ville inte åka mer så hon följde med mig på Grindes i stället, tog vagnen med sovande Hilma och så knatade vi iväg, Meja ville också sitta i vagnen och eftersom det fanns en hel plats över så gick ju det hur bra som helst!

Handlade lite mjölk och risifrutti, pratade lite med Maria som jobbar på Grindes och sen knatade vi hemåt igen. Väl hemma så hämtade Casper skedar inne och så satte vi oss i garaget och åt en varsin risifrutti, lite mellanmål i stället för lunch eftersom frukosten blev i senaste laget!

Vi var ute en stund till men sen gick vi in, Jonna och Casper åkte lite mer skoter på sjön med Göran innan de också kom in.

Meja ville ha Jonnas prinsessklänning på sig när hon kom in och Melvin blev jätte grinig över att det inte fanns någon prinsessklänning till honom också!! jag försökte med balettkjol och prinsesskjol men det dög inte, inte ens om han fick låna Jonnas rosa "Hello Kitty" linne till... stackars liten!
Senare efter middagen fick han låna den en stund då meja tagit av sig den och då var han jätte nöjd!



Efter middagen lekte barnen en stund till, jag plockade i köket och Göran plockade ur insamlingen ur skrubben, sen tog han med Casper och åkte för att lämna den. han köpte även lite chips så vi kan äta upp dippen som blev kvar sen i fredags!

Sen gick Jonna och Casper en promenad med hundarna och så gick de ut med komposten. När de kom in fick de hjälpa Meja och Melvin att städa klart/plocka ihop alla leksaker och när det var gjort fick de mumsa på godisresterna, lika bra att få slut på det!

Hilma blev rätt så kletig så Göran tog med och badade henne medan jag gav Towe lite mat, sen gjorde jag dem lite sällskap i badrummet innan det var dags för resten av barnaskaran att borsta tänder, ta på pyjamas och lägga sig!

Jonna var den som somnade sist, hon har varit upp flera gånger och försök med att hon inte kan sova... men tillslut så insåg hon nog att det inte var någon ide! Kom på sen när jag kikade in i köket varför hon kom så många gånger, godisskålen står fortfarande på bänken i köket och den såg hon nog när hon drack vatten en av de första gångerna hon var upp... hihi, skulle inte förvåna mig om hon tjuvade några bitar varje gång hon var upp!!

Nu sover i alla fall alla och jag ska byta blöja på Towe och sätta på henne pyjamas och Göran ska få ta fram chips och dipp! men först bjuder jag på några bilder!













Det var allt jag hade att bjuda på idag! I morgon kommer säkerligen mera!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus