söndagen fortsätter....

Söndagen fortsätter och vi närmar oss lunchtid, inte för att jag vet om vi ska äta någon riktig lunch eftersom frukosten blev en aning sen... det får vi se.

Göran kom i alla fall tillbaka och som jag skrev så var han och Casper ute en bra stund och skottade lös bilen, sen åkte de på hockeyplanen och kollade läget innan de kom hem och in och åt frukost, Casper lastade vedvagnen också innan han kom in.
Hockeyplanen var inte skottade och eftersom det kommit så mycket snö i natt och det är nära på 0 grader ute så är det ingen ide att åka idag... barnen blev besvikna men det är inte så mycket att göra åt, det får bli en annan dag helt enkelt!

Jag och Göran startade nästan ett bråk efter frukosten, men jag gav mig faktiskt och han spädde på lite denna gång, men jag sa ingenting, frukosten avslutades och jag torkade bordet och röjde på diskbänken... då kom han och tog omkring mig och vi blev i det tysta sams igen! Ingen stor grej men ändå...

Just nu är han iväg och hämtar Benny i Björnrike, han fick låna Susannes bil. Tänk att de små pojkarna alltid är utspridda utan skjuts dagen efter de röjt och festat, tur att det finns snälla människor som hämtar och skjutsar så de kommer hem och kan sova av sig ruset i trygg miljö!!!

Jonna och Melvin spelat Ds, musik spelas från tv:n, Casper satte sig just vid datorn i tv:rummet efter en promenad med Morris. Jonna tog en promenad med Ozzy men kom hem innan Casper för han gjorde ett stopp hos farmor. Sen har han suttit med Morris vid kaminen och plockat bort alla snöklumpar som fastnat i pälsen... de behöver klippas men kylan kan ju fortfarande slå till och då kanske det är skönt med lite extra päls!?

Towe har nyligen fått lite mat och Hilma ska väl snart sova, men just nu så är han glas och nöjd så vi dröjer lite med just den biten...

Vad som händer idag vet jag inte, tror att ungarna ska få gå ut och leka av sig lite senare, tvättmaskinen går och jag har en hel drös med kläder att vika sen igår, fast det är ju ganska avkopplande att stå för sig själv och vika tvätten, bara man väljer rätt tillfälle!

Barnen ska badas/duschas och klippas naglarna på innan kvällen och någon middag ska lagas men sen har jag inga mer speciella planer, skulle egentligen behövas städas ordentligt här hemma men det hinns en annan dag, tar jag ett varv med dammsugaren så blir det ju lite bättre i alla fall!

Mer uppdatering kommer senare...

Jag har förresten ställt upp den bärbara datorn i köket nu, därav kan jag uppdatera oftare eftersom datorn i tv-rummet oftast som alltid är upptagen av någon av de andra om dagarna!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus