Lördagens slut och söndagens start...

Towe sov bra länge när vi var bara vi hemma! Jag hann hänga tvätt och bara vara en stund och det var rätt så skönt!

Sen när hon väl vaknade så blev det blöjbyte och sen lite snutt, självklart var hon ju hungrig när hon sovit så länge!
Precis när hon ätit klart så fick vi lite besök. Det var Maria och Görans mormor som kom för att lämna tillbaka Jonna men de hade inte Jonna med sig, hon skulle gå hem själv från Maria och hade vägrat sätta sig i bilen... men de var lite brydd på att hon inte kommit hem ännu...
Ringde hem till Tony men det var inget svar, visste ju att ingen var hemma där men Tony gick med Jonna och de kanske hade låst upp och gått in där... vilket det senare visade sig att de gjort men var ute igen då jag ringde... mest troligt i alla fall!

I alla fall så fick vi lite blöjor till Towe av Görans mormor!! Har aldrig fått blöjor i "gröt" förut men det var ju smart för det är ju något som behövs och kommer till användning!

Göran och Casper kom så småningom hem, tror klockan var runt 15.00 då de kom tillbaka, det hade varit en del andra där också och åkt skridskor men planen var inte i sitt bästa skick och det är ju synd... men man får väl vara glad att den finns och att det går att åka i alla fall men det var ändå en del att skotta innan de kunde åka...

Hilma sov tills klockan var närmare 16.00... kan tänkas att hon var lite trött!
Jag började med maten strax innan hon vaknade. PÅ menyn stod det baconlindad kyckling samt potatis och morötter bakade i ugnen! Jag började med att lägga upp kycklingen och krydda den, sen skulle jag bara skaka om burken med grillkrydda för det var klumpar i den MEN då åkte stora locket precis när jag höll på att skaka om värst och vips så var det grillkrydda i halva köket!!!! ÅH NEJ!!! inte just vad jag behövde just då men det var bara att hämta dammsugaren och börja städa så nu luktar det grillkrydda även om man dammsuger i hallen ;0)..

Resten av middagslagningen gick bra i alla fall, Hilma vaknade och blev ganska snart hungrig och lite gnällig men så fort maten var klar så åt vi!

Meja och Melvin kom hem en liten stund innan vi skulle äta, Melvin hade somnat i bilen och var jätte arg för att han skulle hem, han ville vara med farmor!!! Meja var på bättre humör och han hade med sig både rulltårta och maränger som mamma hade gjort igår, hon gillar att baka men äter nästan inget av det hon gör så hon inte tycker så mycket om sötsaker!!! Sa till henne härom dagen att hon kanske skulle öppna ett fik eller café!!!

Vi åt middag sen var det bompa, vi plockade undan här i köket och sen satt jag med barnen i soffan en stund för Towe behövde äta.
När klockan var 19.00 fick Jonna och Casper gå en promenad med hundarna, de gick till farmor för Jonna hade glömt sin ryggsäck där. Hon kom aldrig hem och ingen svarade hos Susanne så rät som det var så ringde Maria och talade om att hon var utanför så Göran åkte och hämtade henne. När jag frågade henne så hade hon och Tony varit ute och lekt, Tony hade tvingat henne att dra omkring honom på bobben!!!

Medan de var ute på promenad så fick M&M kvällsfika och Hilma fick sin välling och sen gjorde vi dem klara för sängen. Melvin bajsade innan läggdags idag! Annars brukar han komma ner ganska snart efter vi nattat honom och så vill han gå på toa och bajsa!
Meja hade troligen sovit en sväng i bilen och hade lite svårt att somna så hon fick komma upp och sitta med oss andra i soffan och kika på Fångarna på fortet och äta lite chips och jordnötsringar! Men 21.30 var det hög tid även för dem att gå och lägga sig och jag tror de somnade ganska snabbt!

Jag och Göran kikade på en film och åt lite chips och ringar som blivit över, några Marabou dubbelbitar hade vi i skåpet också som vi mumsade i oss... det var gott men som vanligt så ångrar man sig efteråt för man mår illa! Det blir för sött men ändå kan man inte låta bli...

America´s Sweethearts hette filmen vi såg och jag somnade och missade slutet!! Därav skrev jag inget igår kväll... vi gick och la oss i stället!!

Nu i morse blev vi väckte av Görans mobil... det var någon som ville ha hämtning i Klövsjö och klockan var då bara 06.43 en söndagsmorgon!!! Kanske inte bästa starten på en söndag då både Hilma och Melvin blev väckta!!! Jag tänkte ta med dem och gå ner men Göran föreslog att vi kunde slå på tv:n och kika på bompa i sängen så vi prövade... efter ganska precis 1 timma så gav jag upp... Hilma och Melvin klättrade och låg på varandra och låg inte alls stilla och jag sa åt dem ordentligt, Melvin blev sur och gick till grinden vid trappen, han kissade och det rann utanför blöjan och då var det bara att kliva upp!
Kände mig ganska så arg, tröt och irriterad, nu har vi i alla fall kommit upp, kaminen är tänd, det är dammsuget i hallen och jag har fått skriva av mig lite så det känns en aning bättre...

Göran är fortfarande ute för det har snöat en massa klabbsnö i går kväll och i natt och han har tydligen kört fast på gården med Mercan... han offrar sig och ställer upp för andra och så får han stå och skotta fram bilen sen... alltid händer det något sånt när han ska vara snäll och hjälpa till...

Ska försöka mig på att tänka positiva tankar och göra lite frukost, hoppas på att fortsättningen av dagen blir bättre!

Hilma snubblar och gråter då och då så jag antar att det är läge att fixa lite gröt till henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus