Väderomslag!!!

Redan igår kväll så började det bli kallt, sådär -18 grader var det när vi la oss!! I morse var temperaturen nere på -26 grader och nu ligger den runt -23!!! Bara för några dagar sen var det ju tö, i gjorde snölyktor och snön rasade från taken... vilken konstig vinter det är i år!!

Barnen var klara i god tid i morse och det var inga onödigt bråk, gnäll eller tjafs! Hoppas verkligen att det fortsätter så och att de själva känner hur mycket bättre och trevligare det blir!
jag lämnade Meja på dagis vid 09.00, hon ville absolut åka pulka och den gled hur bra som helst, hon körde om mig flera gånger men det gillade hon inte... är fortfarande lite rädd för att vicka med pulkan då Casper körde henne en gång då hon var liten och hon ramlade ur! Hon minns säkert inte händelsen själv för hon var inte så stor men det ligger ändå kvar som det verkar!

Hemma igen så hängde jag lite tvätt, satte igång en till maskin och så vek jag lite av det som jag tvättade härom dagen och körde i tumlaren. När det var klart var klockan 10.15 och Melvin ville ha äpple, så jag gjorde i ordning till honom och Hilma som satte sig i soffan så fint och fikade lite! Då tog jag chansen att gå och duscha! Towe åt och fick ny blöja precis innan jag lämnade Meja på dagis så hon skulle klara sig även om hon vaknade, pappa fanns ju på soffan!

Nu har vi nyss ätit lunch och Hilma sover där uppe, hon behövde inte sova ute idag med tanke på kylan även om det inte hade varit nåt bekymmer då åkpåsarna är så varma och härliga! Lite lathet av mig kanske att hon fick sova inne och sen var det ett bra tag sen hon gjorde det, lite omväxling förnöjer!

Melvin passar på att kika lite på Pippi då bara han är hemma/vaken, de andra barnen är väldigt less på Pippi vid det här laget!

Jag funderar på om jag ska baka en morotskaka, ska göra det men vet inte om jag ska göra det nu, sen eller i morgon... fast i morgon är det ju kyrkis så det är nog bra om jag gör det idag, bara jag har allt hemma!?

I morgon kväll ska jag baka någon slags tårtbotten, vet inte vilken ännu, har inte bestämt mig... Göran fyller ju år på fredag och då ska det åtminstone vara tårta även om vi inte har några presenter eller går ut och äter... blir nog mys här hemma som vanligt så kanske vi hittar på någonting framöver i stället!
hade varit mysigt att vara barnfri (ja inte Towe då) en kväll och natt för att få rå om varandra, mysa och äta gott men det är kanske inte så lätt...
Vi får se hur det blir, det löser sig säkert på något vis!
Är det någon som vill komma och fira så är ni välkomna, meddela bara lite innan!!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus