Barnvakt...

Pappa och Jacob anlände någon gång vid 15.00 om jag inte minns fel, Jacob var på strålande humör och visste precis vart han hade kommit!

Hilma hämtade jag ner precis när de rullade in på gården och barnens godis plockade jag bort, bra tyckte Jonna som säkert var less och kanske lite lätt illamående!

Göran och Casper kom hem i samma veva och Casper hade fått fisk tror jag, han bytte om och åkte sen med Patrik hem till dem för att rensa fisken...

Barnen lekte och vi vuxna tog det bara lugnt och bubblade lite om det ena och det andra sen var det plötsligt dags att laga mat.

Det blev ris, kassler och svampsås idag! Lätt och gott och det dög då i alla utom meja som har en dålig ätperiod nu men det lär väl gå över...

Middagen blev lite sen och vi satt vid bordet tills klockan var nästan 18.30. Både Jacob, Hilma och Towe var trötta men de fick  hålla sig vakna en liten stund till och ungefär 19.15 nattades de små liven...

Jacob och Hilma får sova i samma rum i natt och det verkat hittills funka jätte bra fastän Jacob somnade långt innan Hilma som stod och ropade där uppifrån ganska länge!

Towe tog en power nap när hon åt sin välling och piggnade på lite men snart var hon trött igen. Under tiden  nattade vi de andra huliganerna som fick läsa en stund.

Strax efter 19.30 drog pappa och Göran på fisketur!

Meja kom upp en bra stund senare för hon kunde inte sova, hon fick sätta sig i soffan och en stund senare vaknade Towe, hon hade tydligen bara sovit middag trodde hon! Men så har hon inte sovit så bra idag heller...

Jag satt och chattade lite med min goda vän från Belgien, eller hon är från Sverige men bor med sin man och 6 barn i Belgien, just nu är de på semester i sitt hus här i Sverige...men ändå är hon 60 mil från mig!

Sen satte jag mig med Towe och  Meja i soffan och myste lite, vi kikade på när de gratulerade kronprinsessan Viktoria, tror att det kanske var repris för hon fyller väl inte idag!?

I alla fall så somnade så småningom Towe och sen vid 22.30 fick även Meja lägga sig!

Nu känner jag mig lite hungrig och ska väl kanske kika om det finns något att äta eller så väntar jag tills grabbarna kommer hem!? Men de ville nog ha chips så jag kanske ändå tar en smörgås eller liknande!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus