Födelsedag och besök...

Jag städade först badrummet och sen torkade jag golven även i köket, hallen och vardagsrummet! jag tog som sagt badrummet först och under tiden jag höll på där kom Jonna hem. Towe vaknade efter en stund och Jonna var snäll och passade henne så at jag fick städa klart!

De andra rummen blev klara strax efter att Göran kom hem på lunch, för att det skulle gå snabbt så tog han pizzabitar om vi hade sparat i frysen, Meja blev avis och vi lovade pizza till middag!
Vi andra åt köttfärssås och spaghetti som blev kvar sen i förrgår.

När vi var klara så somnade både Hilma och Towe, de andra fortsatte att kika på ännu en film, det får man göra dagar som denna då det bara är regn och rus ute!

Fick besked innan lunch om att pappa & co. skulle komma, de skulle åka vid lunchtid. Jag talade om för Göran att de skulle komma ganska tidigt och att pappa redan varit ute och klippt gräset!
Det skulle jag aldrig sagt för tydligen ville Jacob sova innan de åkte för han var för trött för att äta lunch och han sov i 3 timmar! Hade de vetat de hade an nog fått sova i bilen på vägen hit, lunch hade han ju kunnat äta här fast lite senare, men det är ju lätt att vara efterklok!

I alla fall så fortskred eftermiddagen, jag hängde lite tvätt och plockade lite men satt faktiskt mest stilla och tog det lugnt för en gångs skull!

Göran kom hem lite tidigare, tror klockan var runt 15.00 och barnen hade nästan nyss ätit smörgås och mjölk till mellis, jag också för den delen!

Närmare 16.00 tog Göran med sig meja på Grindes för att handla. pizza till middag och marängsviss till efterrätt blev det bestämt!

Någon gång vid 16.30 anlände Besöket från Sveg, lite sent men bättre det än aldrig!

När Göran och Meja ännu lite senare kom hem så hade jag precis börjat med pizzadegen, Jacob lekte med Hilma och pappa och Milla höll mig sällskap i köket.

Resten av eftermiddagen höll jag till i köket, gjorde pizza och sallad, vi åt och en stund senare var det dags för efterrätten och jag gjorde en riktig sviss men i två skålar!

Trots att Jacob sovit länge så dröjde det inte länge förrän han tappade humöret, lade ett rejält lass i blöjan, fick ta av sig finkläderna och efter det blev det inte riktigt bra... till slut efter mycket om och men så lade Milla ut honom i vagnen och gick en sväng, då somnade han! men klockan var då nog närmare 20.00 om jag inte minns fel!?
Han missade i alla fall det gottigaste...

Moffa hade köpt med sig lite presenter till Meja, glitter och halsband, armband och en fotlänk... fotlänken fick jag låna då den var för stor för Meja!
Presenterna var väl mest för saken skull, de brukar alltid få en slant och handla någonting själv men det kan ju vara skoj att ha med sig något när man går på kalas!

Nu har vi nyss nattat barnen, Towe var tjurig och var vaken länge även hon men nu sover alla och besöket har gett sig iväg.
Klockan är ganska mycket och det är väl dags att krypa i säng snart...

I morgon ska vi på campingen, de har invigning av badet och det vill man ju inte missa!
Familjekort ska vi köpa också, alla barn under 7 år går in gratis men jag tror att vi kommer att tjäna på det i alla fall! 800 kr tar de för kortet och det är det värt, dubbla priset nu än vad det varit förr men vi är så glad att det öppnar igen så vi bidrar gärna med några hundra extra! Tror även att jag kanske kan ta mig en simtur!? brösten verkar inte vara så känsliga längre...

Göran är ledig hela helgen, men han hade kunnat få jobba om han bara hade gått intro på den avdelningen där det behövs folk... men det har han inte gjort ännu... men det kommer!

Några fler bilder blev inte tagna idag, inte av mig i alla fall... ska sno några av pappa sen!

Just ja, fick även sms av både Tina och mamma idag! De gratulerade Meja på stora dagen och befinner sig själva på utlandet... mamma är i Italien och Tina är med Magnus i Turkiet! Saknar♥

Puss puss♥








Kommentarer
Postat av: susanne

Birgitta och Guven åkte till Side i Turkiet i går, får se om de träffar på Tina. Filiz och jag var där för c a 2 veckor sen, men hade vi åkt senare kunde vi ha haft en liten släktträff :-)

2011-07-03 @ 13:49:20
Postat av: Kimsan

Ja tänk att det kan bli såna sammanträffanden helt naturligt, hoppas de träffar på varandra! Ska de bo på hotell och i så fall vilket?



Grattis förresten, för du är väl helt klar med skolan nu!?

Kram

2011-07-03 @ 15:55:24
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus