Söndag...

Igår var det söndag och vi gjorde väl inte speciellt mycket... ungefär som en söndag ska vara!

Det var grått och mulet fast ändå runt +20 grader så man ska ju inte klaga...

Vi åt en sen frukost och sen packade vi ihop oss och åkte till badet! Josefine kom förbi och skulle leka med Jonna, hon hade också med sig badkläder så hon åkte med oss dit!

Barnen badade och frös, det var +18 grader i vattnet så jag kan förstå dem! Men om någon vecka ska det väl ha hunnit bli bättre temperatur i vattnet, då de hunnit elda  ett tag och förhoppningsvis är det inte så kallt på nätterna!

Meja höll sig precis som dagen innan bara på trappan, Göran tog henne med ut i bassängen och hon blev rädd, hon trodde inte att hon nådde botten!
Göran ställde sig ca 40 cm från trappan och sa att om hon ville kliva upp fick hon gå själv, räcket kunde hon nå om hon ville!
Efter ca 10 minuter satt hon fortfarande som en igel kring Görans hals och då tog han hennes ben och tvingade ner dem till botten av bassängen och direkt släppte det! men såg kur hon slappnade av och sken som en liten sol när hon insåg att det inte var någon fara!
Något mer direkt badande blev det ändå inte för hennes del men hon gick i alla fall ända ner i trappan flera gånger och sen upp igen!
Fångade allt på film så att hon skulle få chans att kika på det själv!

Melvin badade han också, men han ville gärna bada med pappa, han är också lite feg men på ett helat annat vis! han vågar i alla fall pröva om man vet att vi är med!

Efter badet fick barnen varsin glass, Meja fick även en chokladbit för att hon var duktig i vattnet (efter mycket om och men...)... ibland måste man tvinga barnen för att de ska komma över gränsen och inse att det inte är farligt och det kan finnas många tillfällen. Jonna var rädd för att krypa igenom en jätte kort snötunnel en vinter, hon ville så gärna men vågade inte... till slut tryckte Göran henne igenom och sen kröp hon massor av gånger själv!

När vi var och badade så var Hilma och Towe hos Susanne som för övrigt hade besök av Patriks mamma och bror samt hans brors tjej som heter KIM!!! Äntligen har jag träffat någon som heter lika som mig och är TJEJ! Och Kim (haha) sa det samma!

När vi kom hem så fortsatte vi att slöa, Göran och Casper stökade på i garaget och sen blev det dags för middag...
Det fick bli stuvade makaroner, korv och grönsaker!

När alla barn var i säng senare på kvällen så mumsade vi smörgåstårta som vi fått från Susanne och sen hade Göran varit på macken och köpt lite gott, dock åt jag så att jag mådde illa... trots att jag inte åt så mycket!
Vi gjorde som många andra och kikade på SVT1 och Metallica!

Meja vaknade som oftast på kvällen och gnällde, den här gången filmade jag henne!
Hon somnade om rätt snabbt och gnällde bara några minuter, sen sv hon hela natten! De andra barnen sov också lugnt och tryggt!

Hilma däremot tog av sig sin blöja flera gånger under kvällen, Göran gick upp och lade henne vid 19.30 tiden då hon såg ut att kunna slockna när som helst då hon låg i soffan men eftersom hon sov sent på eftermiddagen så var hon inte alls trött...
I alla fall 3:e gången hon tog av sig blöjan i sängen så kissade hon så det var bara att bädda rent och denna gången tejpade jag fast blöjan! Ett varv med bred tejp och sen satt den på!

Denna kväll var det jag som slocknade på soffan och vi gick och lade oss vid 23.00 tiden, eller ja strax efter...

Det var söndagen det, uppdaterar om idag(måndag) lite senare!

Puss puss♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus