Städa, klippa gräs och bada...

Igår lördag så städade jag några timmar på förmiddagen, det tar ju några timmar när man blir avbruten lite då och då och måste fixa och ordna och hjälpa till...

Göran skjutsade Casper till Klövsjö, där väntade en ovetande Sandra på att han skulle komma och sen följa med dem hem!

Sen åt vi sen lunch/tidig middag... var tänkt att vi skulle åka och bada efter det men då klippte jag gräset i stället... Det tog sin stund det också och jag konstaterade att vår nya klippare är både stor, tung och har ett obekvämt handtag... idag har jag onti i händerna...

Towe och Hilma vaknade under tiden jag klippte men Jonna var snäll och tog hand om de små då Göran höll på att svetsa i garaget!

Fram emot kvällskvisten så åkte vi iväg och badade (äntligen!!!) Klockan var nog strax innan 19.00 när vi kom dit och det var behagligt temp i vattnet, dock blåste det så gick man upp så frös man...

Jag klev upp lite tidigare än de andra, Hilma M&M hakade på, vi duschade, tvättade håret och bastade! Maria följde med oss dit för att passa Towe! Tack snälla Maria, det är mycket roligare då både jag och Göran kan bada med barnen då varken Melvin eller Hilma badar själva.

Meja kom till stora bassängen en stund och hon flöt jätte bra med sin arm puffar men hon vägrade inse det själv... hon var rädd eftersom hon inte kunde nå botten... så där har vi ännu en tröskel som vi ska hjälpa henne att komma över så småningom!

Jonna fick vara helt utan dyna i stora bassängen då Göran var där med henne och hon kan simma riktigt bra nu!

Klockan var nog närmare 21.00 när vi kom hem och då var det kvällsfika och dags att sova för samtliga barn! Och alla somnade faktiskt ganska snabbt!

Meja vaknade senare, hon kom upp och ville ha vatten och sen vaknade hon igen och då hade hon ont i puppilura... hon berättade att hon pillat där i bilen förut då de lämnade Tony efter att vi badat... hon har säkert lyckats riva sig + att hon åt choklad innan så det kan ju vara en bidragande orsak!?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus