Regn!

Towe vaknade tidigt i morse, och efter att vi legat kvar länge och försökt dra oss så klev vi upp strax efter 08.00...

Vi åt så småningom frukost och efter den ville Towe väldigt gärna sova, så lite tutt och sen sov hon som en stock!
Casper och Göran höll till på övervåningen med att bygga lego idag också, jag slappade på soffan när barnen var ute och lekte...

Till lunch blev det som utlovat pannkakor, Göran fixade pizzasalladen som skulle vara till middagen, det är ju bra om den hinner stå och dra en stund! Nu blev det ju inte pizza till middag idag som det var tänkt, men i morgon då kanske!?

Strax innan vi skulle äta kom Cornelia och Jonna följde med hem till Lukas, de hade hörts på telefonen tidigare under förmiddagen...

Det började spöregna och 4 små nakna barn sprang ute och lekte i det våta vädret, efter 1 timma (typ) var de ganska blöta och smutsiga så det fick bli duschen!

4 små barn stod i duschen på en rad, vi tvättade hår och rubbet, lika bra att göra det riktigt på en gång! Sen blev det till att torka små kroppar, klä på och borsta hår innan jag lade en trött Hilma i vagnen för att sova, Towe var under tiden uppe med grabbarna och kikade när de byggde lego!

Det blev sagt för ett bra tag sen (typ 1,5 år) att jag skulle klippa Cornelia men det har inte blivit av så nu när hon ändå var våt och nykammad i håret frågade jag om hon ville att jag skulle ta topparna som för övrigt var rätt slitna. Hon har massor av lockar i håret och då blir det lätt tovigt och slitet! Jag ringde och killade med hennes föräldrar och sen klippte vi!

Efter klippet lekte de en stund, först lekte de med lera och sen gick de ut och ganska snart kom de på att de ville gå till lekparken och de fick de göra.

För Towe var det dags att sova igen, hon fick tutte och somnade direkt så jag lade ut henne i vagnen bredvid Hilma!

Det var ganska tyst här hemma sen!
Pappa kom bara en stund senare, han stannade till innan han skulle till Hackås/Fåker för att hämta en tv-bänk, han tyckte också att det var ovanligt lugnt! jag bjöd honom på kaffe och bullar!
Göran och Casper kom också ner och vi satt och pratade ett bra tag.

Vid 16.30 tiden kom Mange med Jonna, han skulle både hämta Cornelia och klippa sig.

När vi var klara så åkte Lukas och Cornelia hem, pappa fortsatte sin färd och vi knatade över till svärmor för att käka middag!
Melvin skulle cykla dit precis som de andra tre som är äldre men han har ju inte så bråttom den pojken så det tog väl ca 10-15 minuter för oss att komma fram! jag det kändes så länge i alla fall!

Vi åt middag, pratade och umgicks lite som vi brukar, pappa kom förbi på tillbakavägen, fick sig lite mer kaffe och sen följde han med oss hem innan han skulle fortsätta hem till Sveg, han skulle ta med sig en av våra datorer och se om det finns något att göra åt den...

Casper ringde och frågade Milla om han fick följa med och vara med henne och Jacob i Sveg i några dagar, pappa jobbar ju men Milla och Jacob är ju som sagt hemma. Det gick bra och jag hjälpte den virriga Casper att packa!

Pappa och Casper åkte, Melvin åkte till farmor för att sova där, Tony ringde och frågade! Hilma och Towe nattades, Jonna och Meja städade rummet innan de satte sig i soffan och kikade lite på bompa innan jag fixade lite kvällsfika. Strax innan 22.00 fick de lägga sig, Meja i Jonnas säng och Jonna i Caspers! Tror faktiskt att de sover nu!

För övrigt så startar barnens cd-spelare själv varje kväll vid 21.30 tiden... det har det gjort flera kvällar i rad nu och  jag vet inte om det är något förinställt eller om det är något annat... den har gjort lika förut också men det går som i vågor...

Jo och så körde vi ju ett test i natt, meja fick sova i Jonnas säng och Jonna i Mejas och gissa vem som hade svårt att sova!? Inte var det då Meja, men däremot Jonna så det är nog någonting med platsen där mejas sång är placerad... eller något liknande... konstigt nog så är det ju en våningssäng... Får se om Meja sover lika bra i natt!?

Det får vara allt för idag...
Jo just ja, det har regnat flera ånger idag, några omgångar där vid lunchtid och sen några till på kvällen, däremellan har det varit lite sol och ganska varmt...

Puss puss♥




Kommentarer
Postat av: Mikaela

Min lilla Tuva har pussat en massa på Casper idag :) Och han var så snäll och lät henne pussa. / Mikaela (din pappas granne)

2011-07-26 @ 19:54:01
URL: http://mina-bravader.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus