30 m3 ved!!!

Ja precis, idag fick vi sista lasset med ved så nu ligger 30 m3 ved här ute och väntar på att få bli kapad, kluvenoch slängd in i vedboa!

Vi tog en bit av det stora sura äpplet på en gång och nu står även maskinen här utanför och väntar.... undrar just vad vi ska tillbringa morgondagen till!? Jo vi ska göra ved! Ser inte direkt fram emot det men det ska bli så skönt när den är klar, då slipper man tänka mer på det tills nästa år!

Annars då, vad jar vi haft för oss idag?

Göran har tvättat, lagt in all ren tvätt i garderoben och jag har städat, Göran hjälpte till att plocka undan så jag kunde fara fram med dammsugaren och moppen utan att en massa saker var i vägen!

Göran fixade lunchen när jag röjde i badrummet och efter lunchen var det dags för Hilma att sova så jag bäddade ner henne i vagnen.
Melvin skulle kika på Madicken, Göran skulle bara hänga tvätten innan han fixade igång filmen och då sov redan Melvin på soffan! han var vaken redan kl 06.00 i morse!
Towe låg på golvet och mådde gott medan jag städade klart resten.



När Jonna och Casper kom hem från skolan gick vi ut, Hilma och Melvin har varit ute i stort sett hela dagen, de var ute själva med Morris på förmiddagen! Grinden var stängd och dörren öppen, så härligt!

Svärmor ringde och bjöd över oss på middag så 17.45 cyklade vi iväg, eller jag gick med Towe i vagnen, Göran hade Hilma och Melvin i cykelkärran, Jonna Casper och Meja cyklade själva.

Meja har blivit så duktig på att cykla nu, spärren har släppt och hon är inte rädd längre, hon kan till och med starta helt själv nu och hon är så stolt! Det är vi också för den delen!

Vi kom hem igen vid 19.30, då fick barnen kvällsfika i form av äpplen, Göran och Casper åkte på bandy och sen nattade jag barnen en efter en, Hilma först, tätt efter Meja, Melvin och Towe. Jonna får vara vaken längre idag då Tony ska sova här i natt, han ska också hjälpa till med veden i morgon!

Nä nu ska jag nog ta och ladda upp några bilder och sen ska jag ringa pappsen ett slag... får se om han svarar!?

Puss puss!

blir nog ingen träning i kväll då jag lär få så det räcker i morgon!


Lovade för ett tag sen en bild på Jonnas lugg... här kommer har ni den... synd bara att den inte blev så bra, bilden alltså ;0)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus