En kall sommar...

Idag är det onsdag...

I måndags fick vi besök av en del från familjen Svedberg, de skulle lämna tillbaka Casper tandborste som han glömt och då hälsade Casper att Sandra gärna fick komma och hälsa på!
Sandra stannade och Jonna följde med dem och vi har bytlånat barn sen dess men idag får vi tillbaka vår älskade Jonna och Erika får tillbaka in super goa skrutta Sandra!

Vad har vi gjort då?
I måndags kväll mös vi med lite chips och dipp efter en dag ute, ja vi var i alla fall ute tills regnet kom...

Igår åkte vi till Svensta en sväng och köpte bland annat massor av godis på Dollar! Nej det är inte lördag men det är sommarlov och i helgen kommer varken Casper eller Göran vara hemma då de ska till Göteborg...
Vi hade alltså mera myskväll igår, barnen var uppe tills de bad om att få gå och lägga sig! Hilma och Towe sov i vanlig tid men de 4 andra fick vara uppe!

Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret och jag kände mig genast pigg oh glad trots en natt som inte varit den bästa... men nu är det mulet, grått och kallt igen... tja kanske inte så jätte kallt men ingen sommar värme direkt...

Innan frukost medan det fortfarande var varken ungar eller leksaker i vardagsrummet så passade jag på att dammsuga!

Efter frukosten bakade jag och Casper en rulltårta! Fyllningen fick bli chokladpudding och hallon! Vi får se om det smakar bra ikväll då vi ska passa på att fika lite när Svedbergs kommer!

Morris ska förresten mest troligt flytta i eftermiddag/kväll... ett nypensionerat par kommer för att kika på honom, de har haft hund förut oh de bort jätte bra så det verkar väldigt lovande! De åker ofta förbi Rätan också så de skulle se till att han fick hälsa på hos oss ibland!

Men det känns tungt... jag som egentligen inte ens är en djurmänniska... men de senaste tiden så har han verkligen börjat uppföra sig ordentligt vad vi än gjort, han gillar till och med de längre promenaderna jag gör med honom mest dagligen!
Vi får väl låna svärmors hundar då abstinensen smyger sig på!

Just nu så sover Hilma ute i vagnen, Towe leker på golvet, försöker äta upp täcket hon ligger på ;0)...
Göran har åkt en sväng med de andra barnen, de skulle kika till crossbanan i Nästeln en sväng...

Men jag vill ha sommar nu! det ska vara vamt och härligt, jag vill inte frysa och behöva gå med ylletofflor och fleecejacka inomhus... för värmen tänker jag inte vrida på i alla fall... kan hända att jag tänder upp en sväng i kaminen lite senare!?

Vad ska vi hitta på i midsommar då? Ingen aning... vad ska ni göra?

Tänker på min syster Tina och längtar efter henne, saknar henne så när hon bor så långt borta!

Nu låter inte Towe riktigt nöjd med sin tillvaro längre... kanske lite mat i lugn och ro!? Vi får passa på och mysa ner oss i soffan en stund!

Hej hopp!


Kommentarer
Postat av: Tina

Längtar efter dig med! Puss <3

2011-06-22 @ 20:00:55
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus