En lugn start...

Towe vaknade och ville ha tutte någon gång före 07.00 och sen låg vi och drog oss fram till strax efter 08.00... då var hon less ;0)

Vi gick ner och hittade Göran i Melvins säng, hihi, Melvin hade schasat Göran ur soffan på morgonen när han ville se på Madicken!

Jag bytte på Towe, Hilma satte sig med Jonna och Melvin och kikade på Madicken, jag placerade Towe hos Jonna och sen kröp jag ner och mös lite med älsklingen. Meja sov fortfarande så vi låg och ropade på henne tills hon vaknade ;0), den lilla sömntutan!

Nu är klockan snart 12.00 och vi har för en stund sen ätit en mycket sen frukost! Alla barnen utom Towe är ute och leker, idag skiner faktiskt solen genom molnen en aning och det är än så länge uppehåll!

Meja prövar sin nya sparkcykel och de stora grabbarna håller till i garaget där de reparerar cykeln till Tony, ska bli en överraskning tills när han kommer hem från sin mormor senare idag!

Jag ska hänga lite tvätt innan jag ska börja stöka lite i barnens rum... Melvin ska få in en ny säng... en gammal men ny för honom, en juniorsäng då den han sover i nu är en extra säng som man skjuter in under våningssängen som min mamma för övrigt snickrade ihop till mig och mina syskon när vi var små!

Melvin kom just in och har badat i sandlådan.. vi har en presenning där över nätterna och nu har det ju regnat i flera dagar så det är som en liten pool där nu... jag sa till dem för ca 15 minuter sen att INTE vara där...

Ska byta kläder på Melvin och hoppas på att alla andra låter bli... det var så klart Jonnas idé från början...

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Nena

Du vet väl att det aldrig funkar om man säger ordet inte :o)



Tänk inte på en gul banan! ;o)

Postat av: Kimsan

Jag ska tänka på det nästa gång ;0)

2011-06-15 @ 18:02:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus