Hål i öronen!

Igår (den 8 juni) kom vi på att vi kanske skulle ta en tur till staden! Vi behövde bland annat köpa blöjor och sommarskor till barnen och så började det bli dags för Towe att få små hål i sina öron!

När Casper kommit hem från skolan så packade vi in oss i bilen, hämtade Meja på dagis och sen for vi mot Östersund!

Förmiddagen hade vi fördrivit med besök, hårfärgning och några maskiner tvätt!

Först stannade jag till på jobbet för att hämta håltagnings tillbehören, en jobbarkompis till mig, världens bästa Imma hade slutat för dagen och hon erbjöd sig att ta hål i Towes små öron hemma hos sig innan vi skulle åka hem!

Sen stannade vi till hemma hos Helena, Lukas och Ebba, Lukas hade beställt klippning!

När Lukas blivit snygg i håret så styrde vi Mercan mot Lillänge där vi besökte skopunkten, alla barnen fick följa med in och kika på skor!


Mejas


Jonnas



Caspers



Hilmas

Melvins

Mejas
(Meja fick sig två par för att det skulle bli sammanlagt 6 par skor, tag 3 betala för 2!)

Efter skopunkten blev det ett kort besök på On Off där vi köpte en sorts överföring mellan hårddisk och tv!

Vid det här laget hade klockan hunnit bli 18.15 ca och alla var hungriga!
Vi stannade till På Pizza House och åt en hel ok middag! med helt ok menar jag att maten var mycket god och barnen skötte sig rätt bra! Med närmare eftertanke så blev det mer än bara ok!

Vi hade mitt i allt glömt blöjorna så innan vi styrde bilen mot Torvalla och Imma så blev det en sväng på Coop, blöjor kan man ju inte vara utan, det är ett måste i vårt liv just nu!

Hos Imma var det bara jag Jonna och Towe som gick in, Jonna tog sitt 3:e hål i öronen förra året då Hilma fick sina hål och nu ville hon ta ett till i det andra örat som fortfarande bara hade ett hål!
Mitt i allt, precis när hon skulle ta hålet så ångrade hon sig men till slut blv det ett hål i alla fall! Hon ångrade sig på grund av att det smäller och gör lite ont men ville innerst inne ha ett till hål!

Sen var det Towes tur och det var lättare sagt än gjort då hon inte är duktig alls på att sitta stilla, allt är intressant och ska kännas på men till slut så fick hon sina två hål.
Hon blev så klart lite ledsen, det smäller ju ganska högt så hon spratt med + att det gör ju lite ont men det gick snabbt över, bara 1 minut senare åt hon lite tutt och sen var allt frid och fröjd igen!


Så här fint blev det!

Klockan hann bli rätt mycket innan vi var hemma, strax innan 22.00 svängde vi in på gården!
När alla var inne tog jag ner tvätten, dvs alla lakan som barnen skulle ha i sina sängar!

Jag satte igång med att duscha alla barnen medan Göran bäddade alla sängar! Alla täcke hoppade vi över, att sova med endast ett påslakan som täcke räcker gott och väl på sommaren! Vi har inte gjort så förut men Jonna och Meja fick pröva för någon vecka som och de vill absolut inte ha sina täcken nu!

Strax innan 23.00 sov alla barnen och jag sjönk ner i soffan tillsammans med Göran och bara andades ut!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus