Hej då Morris...

vi ses nog snart igen!

Nu ikväll kom ett äldre par och hälsade på Morris och efter någon timma så fick han följa med dem hem! Han kommer att få det super bra, även om han hade det bra här hos oss och så så kommer det att bli väldigt bra där borta i Mörsil med en massa plats att springa på och en husse och en matte som kommer att älska honom hur mycket som helst!

Paret har också en hel hög barnbarn som de besöker och får besök av ofta så han kommer att få leka ordentligt emellanåt!
De har även ofta vägarna förbi Rätan så de har lovat att kika in lite då och då!

Det känns tungt men jag måste tänka på honom och inte mig själv...
















Det är tomt på soffan nu ikväll och det kommer kännas konstigt att kunna sträcka ut benen i sängen i natt... men han får det bättre och det är huvudsaken!

För övrigt så har Casper bakat en rulltårta idag, fylld med chokladpudding och hallon!

Vi fick tillbaka vår Jonna och Sandra fick tillbaka sin mamma, fast hon trivdes nog här hos oss och det känns ju jätte roligt! Goa kramar fick jag också!
Det roliga är att Sandra är en Jonna och tvärt om, och som tur är så har båda skött sig på bortaplan och då värmer det lite extra i mammornas hjärtan! Pappornas också för den delen!

Göran åkte på bandy, jag nattade Hilma och Towe, Casper cyklade till Tony, jag nattade M&M, Göran kom hem, Jonna satt och kikade på en Svensk thriller... hon valde själv och nu är hon lite rädd för att sova... jag sa till henne att hon kanske inte skulle se den.. som tur var så var den ganska mild ändå...
Jag har lovat att sitta uppe tills hon somnar!
Göran snarkar på soffan ;0)...

I morgon ska Göran upp tidigt och följa med sin  mor till stan, sen på eftermiddagen/kvällen kommer pappa & co. hit, se ska fira midsommar med oss...

Själv hoppas jag på fint väder så att vi kan vara ute och mysa!

Puss puss ♥

Kommentarer
Postat av: millan

Lille Morris, vi i Sveg kommer att sakna dig med. Ha det bra med nya husse och matte. Sänder en liten tanke till dig <3

2011-06-23 @ 08:55:25
URL: http://millaochmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus