Hogdals cupen och en massa regn!

I morse klev vi upp vid 07.00, strax efter 08.00 satt vi i bilen, vi skulle åka till Ytterhogdal för att spela fotboll! jag inte vi vuxna, men barnen!

Casper hade match kl 09.00, 11.00, 13.00 och 15.00, de vann den första mot Hogdal med 5-3, förlorade nästa mot Ljusdal förlorade de med 0-9 och, Frösö vit förlorade de också och den sista mot Frösö svart förlorade de på straffar... men de spelade väldigt bra och de vann ju faktiskt en match s jag tror att de är rätt nöjda! De kom i alla fall 4:a och blev näst sist...

Casper har hängt ihop med sin nya "vän" Sandra hela dagen och han blev med dem hem till Fotingen!

Jonna hade match kl 09.00, 15.00 och 16.00, de förlorade den första och vann de två sista (med straffar), se de kom totalt 2:a och de var super nöjda med det resultatet!

Det har regnat Hela dagen så vi var ganska blöta och frusna när det var dags att åka hem! Hilma och Melvin var ju hos Susanne och det var verkligen tur en dag som denna! Tur att det i alla fall fanns ett varmt omklädningsrum där vi kunde vila, äta och värma oss samt torka kläder mellan matcherna!

Vi hämtade upp Tony när vi kom till Hogdal och han åkte med oss hem, han var helt enkelt med oss! Susanne och Patrik ringde och sa att vi fick komma dit och äta middag då vi kom hem! det var hur bra som helt, grillat är gott och så hade de varmt och skönt inne!

Jonna stannade  och ska sova hos farmor i natt, vi kom hem vid 20.30 tiden och då körde vi barnen i säng direkt samt packade upp alla blöta kläder och fikat... kläderna fick ta sig en tur i tvättmaskinen!

Nu sover alla och jag ska snart hänga tvätt, kaminen sprakar och jag ska ta en bit mörk choklad och sjunka ner i soffan en stund innan det är dags för lite välbehövlig sömn!

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus